Slider Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 parkormaan :D[signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN Davulcular Mekani! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 hehe parkorman :P ha bu arada ben gece orda kalcam , dönmicem...konserden sonra kalcak varsa takılırız :P[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Morniel sen ucagi direk parkormana indir :D[signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN Davulcular Mekani! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Otobus olursa donucem ama sordum yokmus :D bende kalirim. ha bide arkadasim var benim biz 2 kisi geliyoruz.[signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN Davulcular Mekani! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: HymnOfSnuk, 13 Haziran 2005 20:38 tarihinde demiş ki: hehe parkorman :P ha bu arada ben gece orda kalcam , dönmicem...konserden sonra kalcak varsa takılırız :P Nerde kalıcan ? Ben de kalırım belkim..[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 gelin gelin :) ya konuştum bikaç kişiyle , çadır getirmeyi düşünüyolarmış ama bilmem ne olucak...olmadı açık havada otururuz canım :D[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Ormanda kalicaz :D Ya biz dusunuyoduk getirmyi ama konserde yayinti olur abi be kocaman cantayla fln. Kucuk sirt cantalariyla gelicez biz. Ya bu arada dijital kameraya izin vermezler dimi?[signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN Davulcular Mekani! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morniel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: Slider, 13 Haziran 2005 20:39 tarihinde demiş ki: Morniel sen ucagi direk parkormana indir :D ahaha hatta direk dt nin uçağıyla beraber inelim ondan sonra beraber gideriz parkormana[signature][hline]Stier-Morniel Retired-Ultima Online-Nbl-Locus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 bak o aklima gelmemisti :) gelirsen sen onlarla gel bende onlarla donerim nereye gidiyolarsa :D belki yolda mike bi kac hareket gosterir[signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN Davulcular Mekani! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 istiyene bilet satıyorum 40 m[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 kafadan 9 kişi olduk hadi bakalım...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 *Spidee *HymnofSnuk *Morniel *Slider *metboy *Venator *Khirsah *Gilean *mayfer *helena ( Bilet alcak vs. ohooo :-P )[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 bilet alacaklar Pazar Alanı bölümüne baksınlar , ucuza bilet satılıyor bikaç tane...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Acaba kac bilet satıldı mrk ettim.[signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN Davulcular Mekani! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morniel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Valla 20 sinde son finalim var şuanda ona odaklanmış durumdayım konseri aklıma getirmeyin benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 eheh benimde gecen hafta ve bu hafta full finallerim vardı 2 tane kaldı. Aklımın yarısı konserde yarısı davul alma işinde bakalım nolcak bu gidişat...[signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN Davulcular Mekani! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 büyük ihtimal istanbulda olursam gelcem[signature][hline]~o O COMFORTABLY NUMB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 *Spidee *HymnofSnuk *Morniel *Slider *metboy *Venator *Khirsah *Gilean *mayfer *helena *frigg Giderek çoğalıyoruz..[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 hatta benim kuzen de gelebilir =) hatta iki arkadaşımı daha darlıyorum[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiç bir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 hehe kim varsa toplayın gelin :) gece kalacak var mı orda ?[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 yok gece akıllı uslu bi biçimde eve dönücem tabi konserde ne kadar akıllı ve uslu olurum orası tartışılır =)[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiç bir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: HymnOfSnuk, 14 Haziran 2005 21:39 tarihinde demiş ki: hehe kim varsa toplayın gelin :) gece kalacak var mı orda ? Ben kalırım, çadır da getiririm de konser sırasında o çadırı napacaz, sırtımda çadırla mı gezecem ?[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 ağaçların arasında bi yere saklarız , olmadı ben alırım yüksüz gelicem ztn :9[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Büyük çadır var, iki tane de küçük çadır var. Küçüklerden birini bulursam onu getiririm, koyun koyuna yatarız artık =)[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar