Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dream Theater konseri, Paticik ekibi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şu anki kadro :

*Spidee
*HymnofSnuk
*Morniel
*Slider
*metboy
*Venator
*Khirsah

3 Temmuz'a kadar daha da kalabalıklaşır heralde..[signature][hline]Click!
Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki:
Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Mesaj tarihi:
Çıkan boktan bir sorun dolayısıyla Megadeth konserine gidemiyorum. *Çırpına çırpına kendini parçalarcasına ağlar*

Eh bu da Dream Theather konserini değerlendirmemi sağladı. Emin değilim ama Rock Republic'e gidemiyeceğimden (para yok!!!) Dream Theather en iyi seçenek gibi geliyor. Biletler ne kadar?[signature][hline]Breaking into the hell or heaven i don't mind
Suspect creator is to be judging right

Ama ama hangimiz aslında mason değiliz ki
Mesaj tarihi:
Benim fikrim yok valla, benim biletim geçen seneden kalma olanlardan..[signature][hline]Click!
Mesaj tarihi:
Netten biletleri hangi siteden satın alabilirim biri yazabilirmi?
Teşekkürler...[signature][hline]Barbar Conan:Barbarizm, insanlığın doğal durumudur, medeniyetse doğal dışı. Bu, geçici bir durumdur ve barbarizm, önünde sonunda her zaman kazanacaktır...
Mesaj tarihi:
hmm bu konsere üç kişiyi sürükleyerek götürüyorum bakalım daha ne kadar adam toplayabileceğim =][signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiç bir ordu tanımıyorum"
Mesaj tarihi:
Nimloth ve Grimwolf da gelirse 9 oluyoruz, helena hanım bizimle takılır mı bilemiyorum =)[signature][hline]Click!
Mesaj tarihi:
Yok 2 kisi yeter diyorum :P

Konser alaninda gorusuruzde icerde dagiliriz zaten.

Bu arada ben pazar gunu sabahtan parkormanda olucam bi arkadasimla beraber. Hemen giris sirasi kapicam en onde olmam lazim konserde :)

Sizde gelin sabah ii ortam olur kurtlar ve ayilarla :D[signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN
Davulcular Mekani!
Mesaj tarihi:
Valla bize özel kapı açıyorlar malum, o yüzden ben en kalabalık saatte gelip özel kapıdan girecem :-P[signature][hline]Click!
Mesaj tarihi:
Gilean ile birlikte :

*Spidee
*HymnofSnuk
*Morniel
*Slider
*metboy
*Venator
*Khirsah
*Gilean

Premium bilet ile backstage muhabbetine girebiliyorsun vs..[signature][hline]Click!
  • Yeni Oluştur...