Spidee Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 3 Temmuz'daki konsere gidecek arkadaşlar MSN'den ( Spidee : [email protected] - HymnofSnuk : [email protected] ) veya özel mesajla ulaşırlarsa konsere belirlediğimiz bir yerde ve saatte buluşup hep beraber gidelim diyoruz.. Maksat daha çok eğlence.. Öncelikle konsere hep beraber gitmek isteyenler MSN, özel mesaj veya forum yoluyla isim verirlerse daha sonra herkese göre bir buluşma saati ve yeri ayarlayabiliriz..[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Beraber kafa sallayalım orada , çıkışta da yaparız bişeyler :D[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 of ya gidemicem buyukl ihtimalle of paranın gozu kor olsun emi parada yok a.satayım[signature][hline]sheref, 05 Haziran 2005 05:07 tarihinde demiş ki: Yapış yapış mı ? kola mı ? emin misin lol Rock City [b]Slash Online The Metallica Club Of Turkey Almora Sevenler Buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 istanbulda olsam bir an bile düşünmem de istanbulda deiglim maalesef tayfa da güzelmiş bu arada=)[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Çok kalabalığız =)[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morniel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 bende geliyorum... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Morniel seni bekliyoruz (Perennial Quest ;))[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morniel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Ehehe kaçar mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Bende variiiiim!!! Bensizde olmaz inanin =)[signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN Davulcular Mekani! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 konserle ilgili konuya yazsaydınız keşke ne gerek vardı ayrı topic e[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 var var =)[signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN Davulcular Mekani! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Geliimmi Geliimmiii[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Gelme... :P[signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN Davulcular Mekani! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 %90 ordayım.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Sıkıldım DT'den her gün her gün aaa.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Slider tüh bende sna gelirken güzel kumlu deri getircektim :)[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 aaa redallcim sen beni yanlis anladin. Gel gel istanbula. yani izmire gelme dedim ben sana 4 kumlu deri icin izmire gelmene degmez :)[signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN Davulcular Mekani! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Şu anki kadro: *Spidee *HymnofSnuk *Morniel *Slider *metboy Artacağını ummaktayız, bu kadar mı adam var Dream Theater konserine giden ?[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paticik kadrosuna yuh bea. DT dinleyen adam çıkmadı forumlarda...[signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN Davulcular Mekani! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Bileti daha almadım, alayım bi ben de geliyorum =)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Eskinin Saendulu oldu patinin Venatoru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Güncellenen listeye Şendul'u da ekliyoruz =)[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Biletler 45 olmuş diye duydum bilginize... ehehe ben 25 mayısda 35milyona almiştim :D[signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN Davulcular Mekani! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Son durum : *Spidee *HymnofSnuk *Morniel *Slider *metboy *Venator[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Güzeel :P[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 ühü bende gelimmi... ühü *!boynu bükük*[signature][hline]Emektar Pati Üyesi Since 2000 "Değiştirmiyorum imzamı. Ben 2000 yılında paticik açılmış olmasa da yüreğimde bir paticik açmışım. Bundan utanmıyorum laaan !" My Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar