Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dream Theater konseri, Paticik ekibi


Spidee

Öne çıkan mesajlar

3 Temmuz'daki konsere gidecek arkadaşlar MSN'den ( Spidee : [email protected] - HymnofSnuk : [email protected] ) veya özel mesajla ulaşırlarsa konsere belirlediğimiz bir yerde ve saatte buluşup hep beraber gidelim diyoruz..

Maksat daha çok eğlence..

Öncelikle konsere hep beraber gitmek isteyenler MSN, özel mesaj veya forum yoluyla isim verirlerse daha sonra herkese göre bir buluşma saati ve yeri ayarlayabiliriz..[signature][hline]Click!
Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki:
Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Slider tüh bende sna gelirken güzel kumlu deri getircektim :)[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bileti daha almadım, alayım bi ben de geliyorum =)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.

Eskinin Saendulu oldu patinin Venatoru
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...