Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Beyler hatirlatma bu aksam mac VAR. 8:30 ta spor landde olun, spor landi bilmeyenler beni atakulede 8 de bulabilir. Yakamda kirmizi bir gul olacak. :)[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... test surusundeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Affirmative.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 roger that =)[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Yes,sir ![signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 mac yaptik, guzel gecti eglendik, 1 kisi eksik oynadik ama son 5. dakkaya kadar iyi cekisme oldu sonra bizim bokumuz cikti ehehe (eksik takim olarak). Pati maclarin temel 5-6 adamini belirledim, hadi bi 5-6 kisi daha cikinda her hafta adam gibi yapalim sunu ;) bu arada, kaizersozeyede sagol hic yoktan 4 kisi buldugu icin :)[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... test surusundeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 güzel, çekişmeli maç oldu inşallah her hafta yaparız =)[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Güzel eğlenceli bi mac oldu.Teskkur ederiz gelenlere,tekrar bekleriz[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Evet hoş oldu eğlendik, yenilerine açız. Kayzer çok uğraştı beni aşmanın yolunu buldu son saniyelerde ama vakit yetmedi yoksa valla içeri alacaktım kassalar ehash. [Bu mesaj Loras tarafından 10 Temmuz 2005 00:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dent Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 eylüle kadar kondisyonumu geliştirip geliyorum bekleyin :P ileriye ani çıkışlarım daha da sıklaşacak böylece :) maç iyiydi, eksik oynayan takım çok yoruldu. sayılar eşit olsaydı maçın galibi değişirdi sanırım :) "önümüzdeki maçlara bakıyoruz" (tayfur havutçu'dan alıntı yapayım dedim)[signature][hline]"First they ignore you. Then they laugh at you.Then they fight you. Then you win." -Mahatma Gandhi [Bu mesaj Dent tarafından 10 Temmuz 2005 01:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 aslanım dent savunmanın bel kemiği =)[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dent Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 savunmanın bel kemiği değil bir ara bütün iskelet sistemiydim :) (pek mütevaziyim:P) sonra kaleye geçtim savunma kalmadı zaten bizde hehe ama şimdi nasıl desem, alpay kadar kuvvetliyim, song kadar çeviğim, emre aşık kadar iyi zıplarım, bülent korkmaz gibi sakatlarım, ali eren kadar da tipsizim yetmez mi bunlar bir savunma oyuncusuna heyt :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Ben poker misali önce gençleri ölçtüm; diğer maçlarda patlayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 :lol:[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Yalnız unclanın hakkını veriyoruz acımadı, çat çat diye sıraladı golleri. Ona göre alın gardınızı; benden uyarması.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies; Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 bi karma çıkarın da istanbulda yapalım birde veya biz geliriz trenle[signature][hline]Green is the colour of my death as in winter-guise I swoop towards the ground Green is the landscape of my sorrowfilled passing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 İst-ankara macı olsun oynamayanlarda ızlemeyue gelsın ondan sonra bı aktıvıte olur yemek yenmeye fln gıdılır hoş olur ama eylul den once olması zor gıbı gozukuo[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: Loras, 10 Temmuz 2005 05:14 tarihinde demiş ki: Yalnız unclanın hakkını veriyoruz acımadı, çat çat diye sıraladı golleri. Ona göre alın gardınızı; benden uyarması. eyw loras'cım ;)[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaisersoze Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 evet güzel maçtı saolun varolun . maçta kafa topuna çıkıpta çarpıştığım arkadaş kimdi bu arada , benim kafamın arkasında bi yumru oluştu acaba onda bi hasar varmı onu merak ediyorum . ve azmocum saol organizasyon için . bide maç içinde herkes pas beklerken sen burnunun dikine gidip topu kaptırdıktan sonra , niye pas vermiyosun sorusuna : durabilsem verecem de durduramıyorum kendimi demen olayı koparttı , çok güldük ona hehe .[signature][hline]Çözüme yardım etmezsen problemin parçası olursun .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 abi duramiom ama :([signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... test surusundeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 inşallah önümüzdeki günlerde yaparız bi daha.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 azmonun istanbul maçlarında güzel şovları vardı=) ama bi golü vardı,kaleciye fln gelmedi allahtan,direk gol oldu iyiki=)[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar