Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 şehirden 40km uzakta bi evimiz var hafta sonu için geldik sıkılmiyim diye bilgisayarıda aldım ama nete 19.2 kbps hızla bağlanıyo en yüksek oda:D,arada bi 14.4 de oluyo...sadece text içeren sitelere bile girmek ölüm gibi valla,adsl in kıymetini anladım şimdi:D[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 aman aman.. ben olsam direk kapardım neti :D[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 helal olsun konu açabilmişsin o bağlantı ile.[signature][hline]bla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 bence çık dışarlarda gezin , o bağlantı katil eder adamı :P[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: Mavi, 10 Temmuz 2005 00:53 tarihinde demiş ki: helal olsun konu açabilmişsin o bağlantı ile. hehhe oda guzel :D[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 onu bulamaynda var :D[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 doğru vallahi bulamayan var. yazlıklarda 56k ile telefon faturası çoşan ve yavaş yavaş bağlanan insanlarımız mevcut.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 eski günler geldi aklıma tey tey. işin zor kardeş :)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 valla benım hatırladım en efsane dial up , samdir hehe :D[signature][hline] Chillin Killin Billin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 off çok feci, işlencedir resmen onla int. dolaşmaya çalışmak[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Fıtık eder insanı..[signature][hline]Fooinnnnnnnnnnnggggggggg!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 off..onla bir wow oynanır şimdi...[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 az sonra paticik.com un pinglerini gösterecem,korkmayın ama:D[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 aaha bu bizim dark_soul muş çakamadım ben de nerde diyorum 2 gündür, gel lam stealing açıldı :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 olm bu sıcakta insan bayılıyo ankarada, dağa taşa yada denize kaçmak lasım arada:D ahada pinglerrim: 14.4 kbps nin gazabı [signature][hline]from exile... [Bu mesaj Dark_Soul tarafından 10 Temmuz 2005 12:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 azimdir bu işin sonu ben adsl i ilk baglattıgımda biizm orda sorun olduydu baglanamadıydım bende dial up girmek istedim eskiden 33.600 baglanıyordum ama mesela uo da asla lagda kalmazdım speed var gibi koşardım falan eskiden cok kral olan dial up baglantım adsl baglattıktan sonra rezil olmustu 14.400 e düşmüş ve yaklasık bir 70 denemeden sonra anca girebiliyordum hattın gücü mü neyse artık yetmiyordu fln ordan biliyorum nasıl bir baglantı oldugunu gprs de ngir bence bosver dial up :)[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 gprs de çok kazık yaw, kb başına para alıyolar,valla gprsle nette gezinenin aklına şaşarım,1mbi 500bin di taa kaç ay önce...[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 cok kazık yaw demekle bitmiyor oalyı dial up la 19.2 kbps hızı ile sen 1mb veriyi kaç dk da cekecegini hesapla dial up la girilen int in saatinin nekadar pahalı oldugunuda göz önüne al harcayacagın süre basına ödeyecegin para vs cekecegin dosya boyutu basına ödeyecegin para olarak kıyasmala yaparsan grps daha kar lı mı zarar lı mı öyle net belli olmaz dökmen lzm bütün verileri hesaplaman lzm ki foruma fln takılıyorsa gerek yok dial up a cok veri akısı yok[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 [signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 en azından bağlı ;)[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 21,6 kbps benimki şu anda (: dağda yaşıyo ailem napim ya seviyolar :p[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: DynamicK, 10 Temmuz 2005 13:09 tarihinde demiş ki: cok kazık yaw demekle bitmiyor oalyı dial up la 19.2 kbps hızı ile sen 1mb veriyi kaç dk da cekecegini hesapla dial up la girilen int in saatinin nekadar pahalı oldugunuda göz önüne al harcayacagın süre basına ödeyecegin para vs cekecegin dosya boyutu basına ödeyecegin para olarak kıyasmala yaparsan grps daha kar lı mı zarar lı mı öyle net belli olmaz dökmen lzm bütün verileri hesaplaman lzm ki foruma fln takılıyorsa gerek yok dial up a cok veri akısı yok Kabaca hesaplayalım;19.2 kbps bağlantı ile en fazla 19.2/8=2.4 kilobayt veri indirilebilir teoride,ama hatlar çok dandik olduğu için bu hıza asla ulaşılamaz,hadi flashgetle falan 1.6 ya ulaştık diyelim, 1000kb/1.6=625 sn oda taklaşık 10 dakka.hafta sonu dial up un saati 750.000 civarı,10 dakkası napar 125.000 artı bide bağlantı ücreti 72.000 = 200.000 Aynı olayı turkcell gprsle yapmaya kalksan 1m dosya en az 500.000,gprs tarifelerini bilmiyorum ama en az bu kadar olur.[signature][hline]from exile... [Bu mesaj Dark_Soul tarafından 10 Temmuz 2005 13:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 ben gene şükrediyim en iyisi, adam 4.8 kbps le bağlanmış:D neresi orası abi,ada da falanmı yaşıyon:D[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 O bağlantının gerçekleştiği yer İstanbul, Maslak'dı. O sıralar hatta "birazcık" parazit vardı da :).[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 bence parazitte hat varmış[signature][hline][/b]Msn adresim Ultra-Mega Blogger Ben bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar