lancelotdulac Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Oyuna başlayalı sanırım bi 4-5 gün oluyor yavaş yavaş olayı kapmaya başladım ama şu en başta oyuna girdiğimde helper dan almış olduğum beginner simgesini ismimden çıkaramıyorum. Benimde diğer oyuncular gibi ismimim sade düz mavi olmasının tekrardan bir yolu var mı? Proconsul a gidiyorum beginners armor upgrade filan var onu yapamıyorum bi türlü kabul etmiyor. Bir yolunu bilen söyleyebilirse sevinirim. :) Şimdiden teşekkürler.[signature][hline]Dünya'nın en büyük menejerlik oyunu
OogieBoogie Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 1)Yolu var..Lvl30 a ulaşınca gidecek o işaret..Ha bir de 500 000 para alacaksın ek olarak.. 2)Cursed Upgrade Scroll + Upgrade Armor (Jerede ablaydı galiba..kaptan kunara ın civarlarında) alıp götürüosun sana özel bir armor veriyor..+ sını tam olarak bilemiyorum..
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 30 olunca gidecek o sanda 500k para vericek[signature][hline]CrawLing in my skiN
SHOPAR Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Eğer o beginner logosunu almamış olsaydın, tek başına kasmak zorunda kalıcaktın, fakat logoyu aldığın için level 60 biri bile gelip seninle party kurabilir...[signature][hline]ID : MagicianShopar (Paper Mage) Server : Xigenon Level : 45
ANARCHY__ Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 SHOPAR Sen bana [email protected] MSN adresinden ulaşsana yabancı gelmion.. bi konuısalım
Öne çıkan mesajlar