Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

C#'ta yardıma ihtiyacım var

Seregwethrin

Öne çıkan mesajlar

Ya şimdi arkadaşlar hiçbiryerde ayrıntılı olarka yazmıyor illa böyle adamın saçlarını yolduracaklar.

.net framework indirdim bakıyorum bu şey kodları nası derleyecek hiçbiryerde bişeyi yok çünkü yanlış paketi indirmişim sonra SDK paketi indirdim 100mb bunun da açılacak exe'si yok. Yüklendiği yere gittim bitek debug için bi exesi var program files'ta dökümanlarını görebilmek için bi exe var iyi de kodları nereye yazıp derleyceğiz ki biz?

Sonra borland c# builder indirdim kafayı yiyom ya bunun da programını açtım neyse .cs uzantılı bir kod da açtım derlemek için herhangi bir komut yok. Yeni proje diyorum eskisini kapatıyor herhangi yeni bi sayfa açılmıyor sonra run menüsüne geliyorum hani derleyip çalıştırır diye ama ne yazıkki bütün menüler deaktif kafayı yiyecem ilk defa programlama ile uğraşıyom belli oluyo zaten yardım edebilecek var mıdır?[signature][hline][ www.wow-turk.com | doruan.com | POP-TR | mail to me ]
Adamın biri demiş ki:
Ahmet topu at cümlesinde Ahmet insanmı¿ İsmi neden ahmet¿ bide neden topu atıyo¿ O_o
Sosyal ağlarda paylaş

Tmm da bunu zaten yapabiliyom bundan sonrası yok yani runda bakarmısın hiçbirşey yok bütün menüleri denedim şimdi o kodlar nasıl derlenecek ki? Kafayı yicem ya 1 programlama öğrenelim dedik elimizin altında visual studio 2005 var dvd romum yok borland indirirz dandik çıkar başka da yokki c# complier offf :([signature][hline][ www.wow-turk.com | doruan.com | POP-TR | mail to me ]
Adamın biri demiş ki:
Ahmet topu at cümlesinde Ahmet insanmı¿ İsmi neden ahmet¿ bide neden topu atıyo¿ O_o
Sosyal ağlarda paylaş

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ceday, 10 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki:
hmz entry-point yoktur o zaman..

sen ona şöle birşey ekle..aşagıda diger methodların bekledigi bi yere c/p yap..

said:

[STAThread]
static void Main()
{
Application.Run(new WinForm());
}

Metod derken neyi kasdettin ?

Bu arada .net framework Redistributable Package
ve .net framework SDK yüklü borland c# builder da yüklü görüyorsunuz borlandı zaten daha ne olmalı? Ayrıca bu borland c#builder çok salak bi program afedersiniz, hiçbi menüsü çalışmıyo onu bırakın winamp gibi ortadan parçalanıyo bu nedir ya bide paralı versiyonu var bunun allah korusun üsütne para verseler almam :([signature][hline][ www.wow-turk.com | doruan.com | POP-TR | mail to me ]
Adamın biri demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...