Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hadi Dedektif Olalım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Buna benzer bir de online oyun var Gum Shoe diye... Şimdi gidiyorum dönünce bulur yazarım linkini veya GOOGLE.. (kendin pişir kendi hesabı)[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız
Mesaj tarihi:
kasanın şifresinde takıldım şimdide :)[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane
See the jungle when it's wet with rains
Just remember till your home again
You belong to me

[Bu mesaj Aegean tarafından 09 Temmuz 2005 18:50 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Aegean tarafından 09 Temmuz 2005 19:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
beyaz çubuk yastıkla yatagın baslıgı arasında..[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki:
neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız?

Mesaj tarihi:
said:
Emivoz, 10 Temmuz 2005 02:36 tarihinde demiş ki:
ya beyaz çubuğu bulamirom simdi tobe tobe :P baştan açtım oyunu şimdi bbeyaz çubk yok sfafd

beyaz çubuk yastıkla yatak başlığının arasında..[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki:
neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız?

Mesaj tarihi:
O dans eden adam kasanın yerini gösteriyo bu arada müzik setinin içindede kasanın anahtarı var ama sifre yok cıldıracagım birasdn depresif atak manyağı olacam[signature][hline] 4ever Be$ikta$
Quamen

Norton_Antor, 05 Ağustos 2004 00:42 tarihinde demiş ki:
mp3 günah kullanmayın
Mesaj tarihi:
Dans eden adam gösteriyor ya şifre yok şifre kasayı bulsan napcan delirecem şimdik =p[signature][hline] 4ever Be$ikta$
Quamen

mp3 günah kullanmayın
Mesaj tarihi:
lan yok sifre o boş cd kutusu bi işe yaramıyor şimdilik var onda bi iş ama çözemedik çözdükçe yazın gelişmeleri buraya[signature][hline] 4ever Be$ikta$
Quamen

mp3 günah kullanmayın
  • Yeni Oluştur...