Seregwethrin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Evet arkadaş bu dracula bilmemne filmi vardı formatımı atıyorum muhtemelen 1 saat 30 dakika kadar bilgisayarla uğraşacam sonra bitince interneti kurduktan sonra söz gelip msg atcam :)[signature][hline][ www.wow-turk.com | doruan.com | POP-TR | mail to me ] Adamın biri demiş ki: Ahmet topu at cümlesinde Ahmet insanmı¿ İsmi neden ahmet¿ bide neden topu atıyo¿ O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 merakla bekliyoruz =)[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 çok törensel bi format Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 ailecek bekliyoruz.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Veeee geldim işteee :). Şimdi şu driverları falan filan hepsini yükleyelim photo moto shop :-P, sonunda erdiniz muradınıza hadi :D[signature][hline][ www.wow-turk.com | doruan.com | POP-TR | mail to me ] Adamın biri demiş ki: Ahmet topu at cümlesinde Ahmet insanmı¿ İsmi neden ahmet¿ bide neden topu atıyo¿ O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Allaaaah arkadaşlar benim bazı dosyaları şifrelemiştim onların şifresi çözülmüyo ya ne yapacaz ki? Windowsun kendi içeriği şifreleme şeysi ile şifrelemiştim hani dosya isimleri yeşil oluyo. Şimdi format attık artık çalışmıyo varmıdır yolu tekrar çalıştırmanın?[signature][hline][ www.wow-turk.com | doruan.com | POP-TR | mail to me ] Adamın biri demiş ki: Ahmet topu at cümlesinde Ahmet insanmı¿ İsmi neden ahmet¿ bide neden topu atıyo¿ O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 windows un şifreleme için bir programı yok biliyorum format attıysan dosyalar nerden geldi, hdd bölünmüştü oradaki dosyalar mı büyük ihtimal bilg. dosya şifreleme programı yüklüydü; tekrar o programı kur[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: forgiver, 10 Temmuz 2005 08:50 tarihinde demiş ki: windows un şifreleme için bir programı yok biliyorum format attıysan dosyalar nerden geldi, hdd bölünmüştü oradaki dosyalar mı büyük ihtimal bilg. dosya şifreleme programı yüklüydü; tekrar o programı kur Program değil xp'Nin kendi şifreleme şeysi.[signature][hline][ www.wow-turk.com | doruan.com | POP-TR | mail to me ] Adamın biri demiş ki: Ahmet topu at cümlesinde Ahmet insanmı¿ İsmi neden ahmet¿ bide neden topu atıyo¿ O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 nası şifreliyoki o bende yeşil yapmıştım ama sadece yeşilde o kadar[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 ha bide fat32 mi ntsc mi attın[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 ne farkı var onların? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: fastreload, 10 Temmuz 2005 19:21 tarihinde demiş ki: ha bide fat32 mi ntsc mi attın ntfs attım.[signature][hline][ www.wow-turk.com | doruan.com | POP-TR | mail to me ] Adamın biri demiş ki: Ahmet topu at cümlesinde Ahmet insanmı¿ İsmi neden ahmet¿ bide neden topu atıyo¿ O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: cenx, 10 Temmuz 2005 19:26 tarihinde demiş ki: ne farkı var onların? [signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş: seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık! forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki: bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 ntsc nedir bilmiyorum belki ntfs demek istemiştir faster fakat ntfs xp'nin desteklediği fat32'den daha hızlı bir dosya formatıdır. Hdd'yi 4kb'lik parçalara böler ve hdd daha hızlı çalışır. Tabi dos ortamından hdd'ye filan erişirken sorunlar olabiliyor galiba. Ondan xp kullanıyosanız ntfs rulz. Ama sonra win98 kuramazsınız, kurmak için herşeyi silip tekrar hdd'nizi fat32 olarak formatlamalısınız.[signature][hline][ www.wow-turk.com | doruan.com | POP-TR | mail to me ] Adamın biri demiş ki: Ahmet topu at cümlesinde Ahmet insanmı¿ İsmi neden ahmet¿ bide neden topu atıyo¿ O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar