hired_gun Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 şimdi şöyle arkadaşimin ps2 si sapitti lens'in hakkın rahmetine kavuştuğunu düşünmekteyiz , teknik servis ve tamirat onarim bakım vs... için önerilebileceğiniz GÜVENİLİR ve DENENMİŞ , KAZIKÇI OLMAYAN ( fiyatları ucuz olsun demiyorum , sadece 2.el parçayi 1.el diye yüksek meblağa kakalamasin yeter ) , DOĞRU DÜZGÜN , EFENDİ bir yer varsa gidelim , hem onlar kazansin hem bizimde gözümüz arkada kalmasin ... önerilere açığım , şimdiden teşekkür ederim :D[signature][hline]*Animelist.xls *Proud member of RELAXOLOGY *RELAXOLOGY @ GARAJ.ORG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 İstanbul için soruyorsan herhalde Endem Elektronik tavsiye edilir. Benim edindiğim izlenimler ve deneyimler doğrultusunda aradığına uygun bir yer olduğuna inanıyorum. 0212 519 36 89 telefon numarası. Doğubank'tadır yeri de.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 lens bulmasi cok zor 100$ civari bulsanda . ben yeni ps2 almistim onun yerine heh[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar