epitaph Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 once ev aramakla baslayan, insanin psyche'sini bozabilecek bir surectir. yillardir edinmis oldugunuz, junk sayilabilecek bir cok seyi atmak ve saklamak arasinda ikilemde kalirsiniz. en kotusu de butun hayatinizi kutulara koyup bantlamanizdir. tasinan insanlar icin support grouplari olusturmali, onlari sevmeli ve korumaliyiz.[hline]darkness is bliss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 ne alaka sevmeli ve korumalı :)[hline]Façiku Afikiki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
epitaph Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 cunku onlar aklini kacirmasina ramak kalmis insanlardir (kendimden biliyorum) :) said: Diablo, 26 June 2003 12:23 tarihinde demiş ki: ne alaka sevmeli ve korumalı :)[hline]Façiku Afikiki? [hline]darkness is bliss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 o kadar sorun edilcek bişi diil yani bence ama bole uzaklara taşırnırsın sessiz sakin bi yere nsna sıkılır tabi[hline]Façiku Afikiki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 hehe tşınmak çok kötü bi olay (:: Yani rahat ettiğinin ortamdan ayrılmak , alıştığın yerden... Bilirim bende taşınmanın ne kadar zor olduğunu, ama taşındığın yerdede sıfır dan başlıyorsun bi yenilik oluyor, o güzel[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 hiç taşınmadım..[hline].:Liceo Italiano:. Icq:94532373 Msn Messenger:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
epitaph Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 mumkunse o yeni ve guzel hayat, biri benim esyalarimi aynen benim istedigim sekilde yerlestirip, herseyi hazirladiktan sonra, benim kapidan girmemle baslasin :)[hline]darkness is bliss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Bence ahaytında bir takım değişikliklere gitmekte fayda var[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Guzeldir.Yeni insanlarla tani$acaksin gittigin yerde falan..[hline]tHe Original fi$h® Nukem_Verite, 25 June 2003 22:30 tarihinde demiş ki: (muhahaha buradada laf soktum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 evet iğrenç bir durum böhü :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 aslinda böyle insanlar olacak sen taşinmadan senin ev hayatin ve düzenin hakkinda araştirma yapacak. Eşyalarini taşinma zamani taşiyacak eve yerleştirecek vs. sende para ödiceksin.. iyi hizmet olabilir. Ev taşima servisleri.. hmm bu fikri tuttum.®[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Chemical, 25 June 2003 21:33 tarihinde hayatinin en düzgün lafini etmiş ki o da şöyle birşey: Havaya zıplamış araca birkaç saniyelik zıplama hareketi "Uçan araç" sıfatını kazandıramadığı için air Force One adını almaz Aracın "Uçan araç" sıfatını kazanması için uçmak için dizayn edilmiş ve yer üstündeki faaliyeti havadakinden daha fazla olmamalıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
epitaph Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 tasinilacak yer cok guzel olsa da tasinma process'i insani cileden cikartiyor. gozlerimi kapayip, actigimda tasinmis olmakla cok sey mi istiyorum?[hline]darkness is bliss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 işte bunu estel ev taşima servisi halledecek ®[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Chemical, 25 June 2003 21:33 tarihinde hayatinin en düzgün lafini etmiş ki o da şöyle birşey: Havaya zıplamış araca birkaç saniyelik zıplama hareketi "Uçan araç" sıfatını kazandıramadığı için air Force One adını almaz Aracın "Uçan araç" sıfatını kazanması için uçmak için dizayn edilmiş ve yer üstündeki faaliyeti havadakinden daha fazla olmamalıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Estel o i$i nakliyat $irketleri bayagi bir sure once ke$fettiler :)[hline]tHe Original fi$h® Nukem_Verite, 25 June 2003 22:30 tarihinde demiş ki: (muhahaha buradada laf soktum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 evine gelip tüm düzenini kurmuyorlarki.. ben ev dekorasyonunu fln yapacam.[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Chemical, 25 June 2003 21:33 tarihinde hayatinin en düzgün lafini etmiş ki o da şöyle birşey: Havaya zıplamış araca birkaç saniyelik zıplama hareketi "Uçan araç" sıfatını kazandıramadığı için air Force One adını almaz Aracın "Uçan araç" sıfatını kazanması için uçmak için dizayn edilmiş ve yer üstündeki faaliyeti havadakinden daha fazla olmamalıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elexa Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 said: epitaph, 26 June 2003 12:19 tarihinde demiş ki: once ev aramakla baslayan, insanin psyche'sini bozabilecek bir surectir. yillardir edinmis oldugunuz, junk sayilabilecek bir cok seyi atmak ve saklamak arasinda ikilemde kalirsiniz. en kotusu de butun hayatinizi kutulara koyup bantlamanizdir. tasinan insanlar icin support grouplari olusturmali, onlari sevmeli ve korumaliyiz.[hline]darkness is bliss bilgisayar baımlısı olduuna karar werdim bu yazıdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 ev taşımak çok rezil bişey. şimdiye kadar hmm bi sayiyimmm... sanırım 6 kere taşındım. taşındıktan sonrası güzel olabilir belki ama o arada kalan süre ıııyy.. *! iki ay içinde bi daha taşınıcağı aklına geldikçe tüyleri ürperir * [hline][i] qu est ce que c'est:viande [Bu mesaj Duke_Guybrush tarafından 27 June 2003 00:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
epitaph Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 quelle alaka? bilgisayar baımlısı olduuna karar werdim bu yazıdan [hline]darkness is bliss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar