Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 En tepede Root Sonra Sysad, Sysop Techad, Techop, Admin var Sonra GM Sonra helper Dip : Op'ları kaldıracaklar diye duymuştum. Kaldırmış olabilirler. Bide 1-2 seviye daha vardı hatırlayamıyorum bi türlü...[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: fatihkaraca, 09 Temmuz 2005 23:52 tarihinde demiş ki: En tepede Root Sonra Sysad, Sysop Techad, Techop, Admin var Sonra GM Sonra helper Dip : Op'ları kaldıracaklar diye duymuştum. Kaldırmış olabilirler. Bide 1-2 seviye daha vardı hatırlayamıyorum bi türlü... Tepde boss var boss :D:D:D(Yatırımcı şirket, sahibi)[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu..........
holigun Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 gm olmak için ne istiyolar biliyomunuz
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 "GM olmak" tan önce "Helper olmak için ne istiyorlar" diye sormanız lazım... İlk şart olarak üst katlardan tanıdık birini istiyorlar..[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Bende rüyamda glacier novasını atıyodum bi kere. Ama böle skill fail veriyodu. Arada sırada atabiliyodum. Fail verincede böle ufak bi glacier parçacığı düşüyodu. Millet izleyip benle dalga geçiyodu. AHuah eziiik atamıyo diye.[signature][hline]Nation: Elmorad Server: Diez Nick: Armas2 Clan: Domates LvL: 58 Assassin
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Banada abyssden shard çıkmışdı :D hemde asıl bomba +9/90 FLAME damge li :D[signature][hline]Krwlng in my skiN
Maximil_King Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 peki ben anlamadim fatihcim yada muntazar ve benzer kisiler siz hangi server de siniz ben beramusta goremiyorum sizi eger ordaysaniz neden pati kardesinizi araniza almiyosunuz ibneden item aldim dupe cikti cm tum herseyimi sildi yardim edin ne clanim ne param elimdekini soylesem gulersiniz wizart +2 pouzun demecli yaratiktan cikti ustumde dandik itemler biraz el atin sefil kaldim...
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 MYKO ya başlıyor onlar :) Küfürde hiç yakışmıyor :yapma:[signature][hline]Krwlng in my skiN
Maximil_King Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 benim ne gunahim var para biliktirmek icin yirtindim ve o emekle item aliyorum dupe cikiyor birinin yuzunden tum itemlerim gitti kufur konusuna gelince ozur kamfam karisti agliyimmi birakimmi oynu anlamadim
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Banda aynısı oldu benimki bide tüm itemleri alıyor bide +2 lvl düşüyor dedim ben böle oyunun tam bırakıyordum ark eski itemlerden aldı biraz kastım sıkıldım mykoda warrior açıcam :D Kaybettiğim itemler wizard +7/56 +6/10,+5/8 set gitti :) ama takma kafana alış veriş yaparken sakın trade kullanma :hmm:[signature][hline]Krwlng in my skiN
Maximil_King Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 harbi uzuldum ayni dert paylasiyoruz seni anliyorum ikimiz icin pardon tum bu dedi cekenler icin agliyorum..:(
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 bi girdim baktım 44 yazıyor alla alla bug mı acaba dedim girdim baktım ana üstüm bomboş para gitmiş item gitmiş üstüne bide lvl düşmüş.Çok pis sinirlendim bilgisayarı fırlatıp atmayı düşündüm ama yok deymez bir oyuniçin kasar daha iyisini yaparsın.[signature][hline]Krwlng in my skiN
Maximil_King Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 sorunun en buyugu adamlar asmis hangi partiye gitsem 55+ ne var 55+ anlamiyorum ebise gissem humanlar tum kati ele gecirmis kastirmiyolar maradonda adami kastirim dedim adam bana ne desin 55+ sen kastir yoksa kendim kasarim parti bulamiyom nerde kasim 4 gunde 45 yaptim 1 hafta ugrastim 46 yapamadiM partiye almiyolar...:( itemde yok olduremiyom yaratiklari yardim edin kafayi yiyecem uhuhu:(
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Bırakacaksın uskoyu kurtaracaksın kendini git japko yada myko kendini kurtar zaten her taraf edik dolu uskoda[signature][hline]Krwlng in my skiN
thorin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 bi de clana girmeyi denesen clan party de kimse bakmaz lvl55 misin 65 misin diye.belki clansız da kasarsın ama ben 13 saat partysiz gezdiğim günü de bilirim. ha o gün bütün karus haritasını ezberlemiştim o ayrı :)
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Party bulmak zaten estlandda temel olay party bulamssan yandın.Lvl falan atlıyamıyorsun[signature][hline]Krwlng in my skiN
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Estlantta deru ,ask knight ve dts partilerine girebilirsin eğer hiç parti bulamıyorum ,çok şansızım diyorsan kallugada meganthereon partisi aricaksın.[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu..........
Maximil_King Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 clanada almiyorlar 55+ olmam lazimis .. bide eslanti gectim dk kescez parti yokk ben kuruyorum saolsunlar 60 ustu adamlar gelip hava olsun die bozuyolar ne anliyorsalar clani olan varsa yada beni bi clana sokarmisiniz pelerin istemiyorum kascagim yer istiyorum... bir rica
Reflective Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Geçen bi ark dts partysindeymişböle kser bi party içinde nova atan adam var bunlara ks yapmaya başlamışlar süper nova olmasına rağmen kutular arkadaşların partyde çıkıyormuş.Arkadaş buna bi laf sokmuş N00b elemental lord we have all boxes falan baya bi sokmuş sonunda kaçmışlar :D Sende dene laf sok Nova atan bi eleman olunca[signature][hline]CrawLnig in my skiN
Maximil_King Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 kutular bizdeydi ama exp az geliyordu tafsiyeni uyguluyacam. .:D
Maximil_King Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 PEKI geccem myko ya biraz takip ettim ama anlamadim bunun stesi ne acc nasil alcam ne yapmam gerkiyor setup u nasil indircem bana tam aciklarmisiniz arkadaslarr...
junior_zenci Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 murtaza h1c hacklend1nm1 areste fln hacklend1ysen hackleyen ks1s1y1 b1l1yoruMMMMMMMM acilLLLLLLLLLLLLLLLLL cvp yaZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZzzzz
Maximil_King Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 ha bide oyun acildimi yoksa test asamasindami... myko [Bu mesaj Maximil_King tarafından 10 Temmuz 2005 15:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar