Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Ara sıra bezoarı 1m e satanları görüyorum, nedir gerçek fiyatı
Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 100k vermem şahsen.[signature][hline]Buzkirpisi Sat beni zindan gecelere,daha çok aydınlanayım.
Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Abisis Part 2 (Ritörn of dı abisis) Basılan abisis sayısı 247 Aldığımız hedayeler: 32x Nus 2x cht priest pauldron 2x cht priest gloves 2x cht priest boots 1x cht priest pants 2x rogue gauntlets 1x rogue pants 1x chit warior helmet 1x chit warior pauldron 1x chit warior boots 1x chit warior gauntlets 1x crimson gloves 1x crimson pants 1x crimson robe 1x bone cleaver 1xton fp 1xkamyon unlu mamül Nus ile uslanmayanı etmeli tektir, tektir ile uslanmayanın hakkı kötektir. Dövün beni oO[signature][hline]Buzkirpisi Sat beni zindan gecelere,daha çok aydınlanayım.
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 şans yok sende:([signature][hline]Name:centrix..................Name:KoRneRoTh Nation:Karus...................Nation:Karus Job:Elemental_LorD..........Job:Shadow_Knight Lvl:60............................Lvl:62 Clan:_OneKnightStand_.....Clan=DRT2 Np:10xxx..........................Np:15xxx Keşke_İnsan_Olup_Beleş_NP_Kassaydım!!!...:D Bena Alan yetkilisi oylamasında vericek her oy size 1k np,maradonun ortasına havuz ve her şehre nooblar için çocuk parkı olarak geri dönecektir:D
lucifertr Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 bende 200 ün üstünde bastım chitinden başka bişey düşmedi :([signature][hline]LuciferTR x de pandora diezde lasombra lvl6x master warrior-kasar hood server:diez(human)-xgenon(karus)
LoRd_MsC Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 ben 8 tane abbys bastım 1 tane shard cıktı $ans işte :D[signature][hline]Name=LoRd_ArWeN lvl=5* clan=allknightlong Orc__HeaLer :D
Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Yaw git allanı seversen yaw :D @luci Demin reset yemisti,100 tanesini resetten sonra bastım oO oda palavra yani. [Bu mesaj Buzkirpisi tarafından 09 Temmuz 2005 20:11 tarihinde değiştirilmiştir]
lucifertr Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 yanlız bir daha toplu kırdırcaksan şunu dene server reset yedikten hemen sonra kırdır şansın çok daha fazla olabilir dediler (tabi tahmin)çıkan itemler daha ii olmuş her zamankinden anlatan arkadaşın[signature][hline]LuciferTR x de pandora diezde lasombra lvl6x master warrior-kasar hood server:diez(human)-xgenon(karus)
lucifertr Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 bn beramusun 3. günü 7 taneden 3. cüde raptor düşürdüm ahauahau[signature][hline]LuciferTR x de pandora diezde lasombra lvl6x master warrior-kasar hood server:diez(human)-xgenon(karus)
Balik_ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 arkadasda gecen 4 tane bastı totemic cıkmıstı bende cıkardıklarımı verdım bas dıe baş cıktı uniqe baş
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 16mlik abyss aldım 2 parça warrior chitin çıktı[signature][hline]Id: Archy_Firestorm Class: Rogue-Assassin Level: 5x Server: Ares
Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Cıkan chitinleri +6 yaparken hepsi kırıldı :D iflassssssn hau Rockım sana 10m borcum var mykoda veririm :p
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 ok daha ii olur :D[signature][hline]Id: Archy_Firestorm Class: Rogue-Assassin Level: 5x Server: Ares
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 ok daa iyi olur yazmış bi de. sanki mykoda parası olacak auhuauhu hey yarabbim el deliye hasret biz akıllıya :D[signature][hline] Sorgulanmamış hayat, Yaşanmamış demektir... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
wsadad Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 arkadaslar bende japkoda 10 dk sonra bi abyss show yapacam sonucu bildiririm :D
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 japko da forgetten themple ödülü blue chest var sanırım onu deneseniz daha iyi değilmi.Hell breaker felan :-)[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu..........
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: wsadad, 09 Temmuz 2005 23:35 tarihinde demiş ki: arkadaslar bende japkoda 10 dk sonra bi abyss show yapacam sonucu bildiririm :D sen herhalde kirpinin unlu mamülleri listesini okumadın? :D[signature][hline] Sorgulanmamış hayat, Yaşanmamış demektir... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
wsadad Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 kırdığım 31 tane abyss sonucunda 2 tane bezoar 3 tane glutoinli kek 2 tane yeşil kek S 2 tane yeşil kek L 2 tane pembe kek L 1 tane Rogue Fp Gaunlet 1 tane Warrior FP gaunlet 3 tane NUS 1 tane 106 attacklık silah (galiba bone cleaver) 1 tane Slayer 1 tane Crimson Gaunlet 5 tane 720 lik hp pot 4 tane 960 mana pot 3 tane stone of life
tosun_pasa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 yazmiycaktim ama 2 farkli ornekte slayerlari gorunce aklima takildi yine. soyle ki: dun ve bugun yaklasik 200 kadar gem kullandim. shard, raptor vs. dusmedi fakat sonlarda slayer bana da geldi. zamaninda az bucuk param varken ve ares'te gem fiyatlari 150-200k civarinda iken tum parami geme yatiriyordum. 2-3 gunde bir 100-150 arasi gem basiyordum ve ya aldigim fiyati cikariyordu ya da kar ediyordum. (su siralar yine basladim bu ise ama hayirlisi).. slayer orneginden de aklima takildigi uzere belirli gunlerde bazi itemlarin dusme sansinin artmasi gibi bir olasilik olabilir. artik tamamen rastgele oldugundan sans midir yoksa bir olayi var mi siz dusunun, 100-150 gem icin benim gozlemlerim soyle: bazi gunler dusen chitinler ve 1 adet glave, salamander staff, harpoon vb. gibi bir item ile oldukca karli bir is olabiliyorken bazen de cikan en iyi item sadece bir kac priest chitin veya crimson belki bir de warrior chitin oluyordu. 2. durumda dusen NUS sayisi oldukca fazla oluyor (eski ares fiyatlariyla bu zarari kapatiyordu zaten). bu denemelerin arasinda gecerken ayak ustu ucuza bulup aldigim 3-5 gem denemesinde ise her ne hikmetse ya bir rogue chitin ya da salamander, elixir gibi itemlar dustu %60-70 ihtimalle. fakat bu genelde kotu giden 100+ gem kullanimindan sonraki gunlerde oluyor. size tavsiyem ya 200 veya daha fazla gem kullanin ya da 3-5 gem alip her gun deneyin. 10 tane kullanip 6 chitin dusurmem, 30 tanede mirage dagger ve chitinlerin gelmesi gibi farkli durumlarla karsilassam da benim tavsiyem ya cok fazla gemi ard arda ya da az sayidaki gemleri her gun denemeniz. ayrica basta soyledigim belirli itemlarin belirli gun araliklarinda daha cok dusmesi olayini bi arastirin derim.[signature][hline]lütfücüğüüüm!
zetro Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 adı gecen slayer, "dragon slayer" değil dimi?? bu başka slayer sanırsam :/[signature][hline]The_Other El Morad warrior
tosun_pasa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 one-handed sword olan slayer bu. (turkce'nin eline verdik ama neyse)[signature][hline]lütfücüğüüüm!
Buzi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Değil,tek el slayer Yanlız sen söyledin aklıma geldi. ben arese ilk başladığım zamanlar Dainsleif ve Stormbringer satan görmüstüm,sonra yokoldular onlar.
adayeli_tr Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Arkadaş benden sana tavsiye abyys gem kırdıracaksan ilk yapman gereken manner ı olmayan bir çarla denemen daha sonra pişman olursun ben 25 levellik adamla denedim 3 tane warior chitin 2 tane bufçı chitin 1 tane rokue chitin çıktı[signature][hline]
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Bence gem tradinden gelenler konusunda oyunda hiç bir oyuncu yorum yapamaz.Çünkü sabit değil ;4 er 4 er oynayın yok server res yiyince,manner yada 100 lerce felan.Çok trade edilince sadece fazla item çıkıyor hepsi bu , gerisi fasa fiso...[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu..........
Öne çıkan mesajlar