Volfied Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Microsoft u tekel oldugu icin sevmesek de adamlarin hakkini vermek lazim. Bir arkadasin onerisiyle hemen 5.0 imi silip 6.0 Preview verisoynu indirdm buradan Cok guzel yapmislar, bi kere icq ya benzemis, ama icq dan cok daha rahat bir arayuzu var, goruntulu ve sesl konusmak cok kolay (doggy dahil olmak iuzere 3 arkadasla goruntulu konusma yapabildim, kamerayi takmaniz ve direverlarinin yuklu olmasi yetiyor) Kendinize bir avatar yapabiliyorsunuz, kendi bilg inizden bir resim de olabiliyor. Ya da biriyle konusurken arka plan resmini ayasrlyabiliyorsunuz, ve isin guzel yani bunlarin hepsi usera gore degisiyor, yani doggy de bisii koyarken ben baska bir arkadasimda baska bir background koyabiliyorum (ve istediginizi koyun, messenger alip bunu saydamlastirip rahatsiz etmicek gorusnuzu engellemicek bicmde arka plana koyuyor. Kendi smileylerinizi yapip (resimi direk smile yyapiyor kucultup) omnlara istediginiz tuslari atamaniz (:coo: ben de kurabiye cikartiyo :) Oyunlar cok guzel, Minessweeper Flag Race, Soliteria Showdown, Tic Tac Toe gibi oyunlar var, cok rahat oynanabilen ve Zone araciligiyla geldigi icin rating sistemi yapmislar, yani oynarkenlistenizdeki herkesin skorlarina bakabiliyorsunuz onlar offline olsa bile. Neyse, biraz da teknik destek konusunda durayim, admalara feedback mail attim iste sunu soole yapin sunu sole ypain diye inanirmisiniz, beklemedigim oldu ve yarim saatte cevap geldi, ve cevap atan bi bot degil insandi. Herkese oneririm kisacasi, MSN iniz zaten varsa hemen upgrade edin yoksa da edinin bir tane, cunku icq yu rahatca yolda birakabilir MSN Messenger, kullaniciyi tavlamayi biliyo adamlar :)[hline]And the moon sometimes looks like a C But you cannot eat that C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! YEAH! C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 üstelik msn nin msj yollama hızı daa ii icq dan... proxy sorunuda yok....[hline]-->Dj Ben pazar 13-15 arası isteks->20474989 + imkansızı gerçekleştirmek sadece zaman alır<-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 güzel gerçekten ya msn sadeydi, icq ööle komplex bi yığın iş çıkarırken msn sadece konuşmaya yarıyodu ve hoş olan kısmı buydu... şimdi onu da icq ya benzetmeye kasıyolar, üzerinde her şey olsun diye uuraşıyolar ki bu bence kötü. ilk duyduğumda iğrenmiştim 6.0'dan ama volfi saolsun kullandıkça baalıyo insanı. icq kadar geniş kesime hitap etse bence çok daha fazla tutulur; icq ya oranla çok gelişmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 yaa anlatamadim adama arkadaslar programda (hayir reklam parasi almiyorum :P, maksat herkes MSN e gecsin, Microsoft dunyanin tek ldieri olsun mwhahaha) eski versiyonlarinda da vardi bunlarin hepsi ama menulerde falan ramaniz gerekiyordu, cuk kadar bir ok ile ulasabiliyordunuz. SImdi kcoa koa ikonlara koymuslar, guzel olmus. Diger pek cok yeniligi de var, uye sayisi artsa icq ya kor MSN :)[hline]And the moon sometimes looks like a C But you cannot eat that C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! YEAH! C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Aaah ahh vaktinde cok soledikte inanmadınız :PP msn messenger rulz![hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 İsteyen beni msn den bulsun bare.. [email protected][hline].:Liceo Italiano:. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McS Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Yenı surumu cok guzel olmus gercektende.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Windows 98 için indirme adresi[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pierre Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 bu surum bende 1.5 yila yakindir var. bir rus arkadas yollamisti nerden buldun dedim oda orasini sorma demisti. daha yeni piyasaya suruyorlar :D[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Çok hantal ya icq gibi kenara monte olmuyo mu bu ?[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 onu bunu birak nasil koydum bu sabah minesweeperda ondan bahset volfi bey :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Hehe gelin bide benle kapışın msn im yazıyo altta[hline].:Liceo Italiano:. Icq:94532373 Msn Messenger:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 actirma skor tablosunu cerberiii![hline]And the moon sometimes looks like a C But you cannot eat that C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! YEAH! C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 İlla hotmail adres mi gerekiyor buna?[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Valla benim bi arkta yahoo var ama msn kullanıyo..[hline].:Liceo Italiano:. Icq:94532373 Msn Messenger:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 MSN den account almak bi kac dakikanizi alan bi is, mail a da bakmaniz gerekmiyor zatne, bir secenek ile mail geldiginde beni uyar i kapatabiliyorsunuz[hline]And the moon sometimes looks like a C But you cannot eat that C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! YEAH! C IS FOR COOKIE AND THATS GOOD ENOUGH FOR ME! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aliba Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Evet baya iyi, ben de bi mail attım eksiklikler ve görüşüm için 45 dakika sonra Xavier adlı bir yetkiliden cevap geldi. Bot değildi adam, mesajımın içeriğiyle ilgili yorum falan yazmıştı.[hline] Yallah Şofer Yallah, Ne bekliysen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2003 süper bişi bu bulun beni yiyin beni..[hline].:Liceo Italiano:. Icq:94532373 Msn Messenger:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laroux Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 said: Qui, 23 June 2003 11:01 tarihinde demiş ki: Aaah ahh vaktinde cok soledikte inanmadınız :PP msn messenger rulz! aa. ciktigindan beri msn kullaniyorum ben burada ;) btw. msn plus! pek yararli bir tool'dur, dilerim 6.0 preview'dan kurtulur da plus!'a tekrar kavu$urum her ne kadar miranda araciligi ile msn'imi acik tutuyor olsam dahi.[hline]things have never been so swell, i have never felt so well. pain, you know you're right. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 güzel bişi arada sırada kulanıyorum[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Bende hotmailden tiksinmeme rağmen .net passport yoktu bende alayım dedim -> [email protected] :D[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar