_Mordrac_ Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Bugün siparişi verdim arkadaşlar Eylül sonuna geliyor. Metalik ışık gümüş rengi Baya bir donanım aldım attraction paket xenon fardan multitronic vitese kadar (direksiyondan tiptro vites) baya hoş oldu 33.000 euro'ya kapattım :) Yorumlarınız nedir 1.6 motora otomatik vites ağır kalır mı sizce? Bir de 1 serisiyle karşılaştırma imkanı bulmuş olanlar yorumlarını yazarasa sevinirim. edit: spor koltuk yazdırmayı unutmuşum ya şimdi aklıma geldi yarın ilk iş hallediyim arghh.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. [Bu mesaj _Mordrac_ tarafından 08 Temmuz 2005 20:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Ya benim de arkası önce hoşuma gitmiyordu bayiye gidip ikisini de inceleyince sportback hoşuma gitti, tek kapı olanı çok tombul duruyor bence. Bu arada 2006 model tek kapıların da önü sportbackle aynı olacakmış. Sağolasın.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Gayet iyi bi seçim olmuş. BMW1 ile A3. Zaten seçebilecek 2 alternatifin vardı. Forumdaki arkadaşların yorumlarına dayanarak A3'ün malzeme kalitesinin daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Yalnız merak ettiğim birşey var. 1.6 FSI mı acaba? 115bg olsa otomatik vitesle çok daha iyi olur tabiki..[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 1.6 FSI'a otomatik koymamislar nedense.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 FSI olsa çok daha güzel olurdu neden böyle bişey yapmışlar acaba Neyse diğeri de kötü demedim zaten kazasız belasız kullanman dileğiyle.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 _Mordrac_ benimle çıkar mısın? :lol: hayırlı ossun diorum önce soora anlamadıım olayı söliim dedim: yaa bu sportback olayı garip gelio bana... İlk çıkan A3 3 kapı, ona sportback deselerdi, bu yeni sportback'e sadece A3 deselerdi daha mantıklı deil miydi ya?[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 cok sagol, haklisin aslinda tek kapinin sportback olmasi lazim ama arkasi cok tombul duruyor bir sure sonra bayiyor insani. Bundan sonra cikacak butun audi modellerinin arka stoplari sportback gibi olacak o yuzden simdiden alismaya baslasaniz iyi olur :)[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 birkaci da boyle hala[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 hayırlı olsun.. audi iyi seçim , e donanımıda yüksek tutmuşsun. kazasız belasız kullanırsın iişallah[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 bi tur verirsin artık otoparktan cıkmam söz hastasıyım a3 yani ötesi yok :) kazasız belasız güle güle kullan[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Sarısı güzelmiş yanlız. :P hayırlısı olsun kardeş kazasız belasız kullan..[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar