Seregwethrin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Şimdi deneyimli arkadaşlarımdan yardım istiyorum. Apache'mi bu sefer direk win xp'me değil virtual pc oluşturarak ordaki winserver 2003 üzerinde kurmak istyorum. Yoksa normal xp'de açılıyo portlar filan deli oluyom sevmiyom hem interneti iice hallediyo :). Her neyse arkadaşlra bu ağ bağlantısını yapamadım birde sizce çalışır mı ki böyle bişeyler yapsam ? Yani Virutal PC ağı üzerinden localhost'a girebilirmiyim Sonralarda da linux denemek istiyorum zaten virtual pc üzerinde öğrenelim şu tüm server işletim sistemlerini.[signature][hline][ www.wow-turk.com | doruan.com | POP-TR | mail to me ] Adamın biri demiş ki: Ahmet topu at cümlesinde Ahmet insanmı¿ İsmi neden ahmet¿ bide neden topu atıyo¿ O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 he şunuda belirteyim daha önce yaptım ağı kuramadım :). Yani zaten ağ gözükmediği için localhost'ada giremedim. Ama ağı kursam bile apache'nin ayarlarını oynamak gerekir mi ki?[signature][hline][ www.wow-turk.com | doruan.com | POP-TR | mail to me ] Adamın biri demiş ki: Ahmet topu at cümlesinde Ahmet insanmı¿ İsmi neden ahmet¿ bide neden topu atıyo¿ O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar