Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Virtual PC ve Apache

Seregwethrin

Öne çıkan mesajlar

Şimdi deneyimli arkadaşlarımdan yardım istiyorum. Apache'mi bu sefer direk win xp'me değil virtual pc oluşturarak ordaki winserver 2003 üzerinde kurmak istyorum. Yoksa normal xp'de açılıyo portlar filan deli oluyom sevmiyom hem interneti iice hallediyo :).

Her neyse arkadaşlra bu ağ bağlantısını yapamadım birde sizce çalışır mı ki böyle bişeyler yapsam ? Yani Virutal PC ağı üzerinden localhost'a girebilirmiyim

Sonralarda da linux denemek istiyorum zaten virtual pc üzerinde öğrenelim şu tüm server işletim sistemlerini.[signature][hline][ www.wow-turk.com | doruan.com | POP-TR | mail to me ]
Adamın biri demiş ki:
Ahmet topu at cümlesinde Ahmet insanmı¿ İsmi neden ahmet¿ bide neden topu atıyo¿ O_o
Sosyal ağlarda paylaş

he şunuda belirteyim daha önce yaptım ağı kuramadım :). Yani zaten ağ gözükmediği için localhost'ada giremedim. Ama ağı kursam bile apache'nin ayarlarını oynamak gerekir mi ki?[signature][hline][ www.wow-turk.com | doruan.com | POP-TR | mail to me ]
Adamın biri demiş ki:
Ahmet topu at cümlesinde Ahmet insanmı¿ İsmi neden ahmet¿ bide neden topu atıyo¿ O_o
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...