seyyah Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 aranızda bu sporu hiç izleyeniniz var mı?bence çok süper bir show dünyası.bağzıları gerçek sanıyor ama değil!neden öyle sanıyorlar anlamıyorum?yani mümkün değilki gerçek olması...favori elemanım stone cold.[signature][hline]Seyyah olup şu âlemi gezerim. Bir dost bulamadım gün akşam oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 bende cok severim sufer cidden. yani gercek değil coğu sey tabi de adamı ringden asağı masanın üstüne atmasının gercek dısı olabilcek bi tarafı da yok yani :P elemanlarda baya dayanıklı yani.. eskiden undertaker vardı hastasıydım :)[signature][hline]Your Ad Here! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seyyah Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 aralarında en meşhur olan the rock galiba filmlerde falanda oynadı.[signature][hline]Seyyah olup şu âlemi gezerim. Bir dost bulamadım gün akşam oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 bende hastasıyım kanal6 hala gosteriyormu bilmiyorum ama dublorluk iste budur dedirtiyor:P[signature][hline]icq ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Rey Mysterio Jr. Ötesi yok.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 said: seyyah, 07 Haziran 2005 11:41 tarihinde demiş ki: aralarında en meşhur olan the rock galiba filmlerde falanda oynadı. o son piyasa da gerçek wwf efsanesi hulk hogan'dır. Görmedim bilmiyorum diyen adam cıkmaz. cıkarsa alnını karışlarım :P[signature][hline]Your Ad Here! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 ha hooo eet hulk hogan, abi yası kac oldu hoganın 50 felan vardimi?[signature][hline]icq ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 ölmüş bile olabilir yani :P bu akşam bi araştriim onu :)[signature][hline]Your Ad Here! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Benim izlediğim kadarıyla Goldberg baya ii ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Ya bu WCW diilmiydi WWFnin açılımı World Wildlife Foundation gibi bişey olduunu sanıodm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 wwf in açılımı world wrestling federation da wcw ne çözemedim :)[signature][hline]COMFORTABLY NUDE :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 world championship wrestling die görmüştm flash tvde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 tmm hatılarladım şimdi wcw bi event, yani wwf bu sporla özdeşmiş artık, wwf diyince herkesin aklına hulk hogan rock bla bla geliyor. wcw ise şampiyonluk turnuvası gibi bi şey[signature][hline]COMFORTABLY NUDE :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 hangi kanalda gösterio artık bunu.ben bi ara bjk tvde görmüştüm[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Artık wwf deil WWE yani World Wrestling Entertainment. Bu arada favori adamım The Rock..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Arkadas bi ara gerçek diye izliyordu sonra da diyordu bu adamlar nasıl ölmüo :)[signature][hline]Buraya kadar senle geldik Burdan sonrasında da senleyiz.. Canımızı Ugruna veririz... [b]KARŞIYAKA..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar