Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WWF

seyyah

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aranızda bu sporu hiç izleyeniniz var mı?bence çok süper bir show dünyası.bağzıları gerçek sanıyor ama değil!neden öyle sanıyorlar anlamıyorum?yani mümkün değilki gerçek olması...favori elemanım stone cold.[signature][hline]Seyyah olup şu âlemi gezerim. Bir dost bulamadım gün akşam oldu.
Mesaj tarihi:
bende cok severim sufer cidden. yani gercek değil coğu sey tabi de adamı ringden asağı masanın üstüne atmasının gercek dısı olabilcek bi tarafı da yok yani :P elemanlarda baya dayanıklı yani.. eskiden undertaker vardı hastasıydım :)[signature][hline]Your Ad Here!
Mesaj tarihi:
aralarında en meşhur olan the rock galiba filmlerde falanda oynadı.[signature][hline]Seyyah olup şu âlemi gezerim. Bir dost bulamadım gün akşam oldu.
Mesaj tarihi:
said:
seyyah, 07 Haziran 2005 11:41 tarihinde demiş ki:
aralarında en meşhur olan the rock galiba filmlerde falanda oynadı.

o son piyasa da gerçek wwf efsanesi hulk hogan'dır. Görmedim bilmiyorum diyen adam cıkmaz. cıkarsa alnını karışlarım :P[signature][hline]Your Ad Here!
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
tmm hatılarladım şimdi wcw bi event, yani wwf bu sporla özdeşmiş artık, wwf diyince herkesin aklına hulk hogan rock bla bla geliyor. wcw ise şampiyonluk turnuvası gibi bi şey[signature][hline]COMFORTABLY NUDE
:P
  • Yeni Oluştur...