Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Austos basindan sora (oss tercihlerinden sonra) gidip 3 hafta fln kalmayı dusunuorm, varmı aramızda baska windsurfculer?[signature][hline] Antimodes52, 17 Ağustos 2004 01:10 tarihinde demiş ki: Bu adam da benden 10 kilo fazla olup benden az kilosu olan kişilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 walla alaçatı güzel geçen sene gitmiştim bu senede orada olacağım... :) ama ağustos geç biraz benim için temmuz sonu falan, bodrum yarışından sonra oradayımm ... :)[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Ben biraz dalga seviorm ya Alaçatıda rüzgar ii olabilir ama su çarşaf gibi.Ailem izin verse Fırtına Surf bile yaparm :D Zati yaş 16 öle her istediim yere tak die gidemiom ne yazıkki.Gne Antalya .. :P[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cinruhi Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 ya alaçatıda pansiyon tavsiye edebilecekmisiniz, klimalı?[signature][hline] 8-) Seeing is believing. :tup: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phantasmagoria Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Ben varım ama kite-surf.Buluruz bır pansıyon sana gel gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 alacatıda ztn cok pansyion yok icinde o ev tas ev fln var ama sahile cokk yakınn herman pansiyon var klimalı digiturklu gayet temiz odalar pek rahat ama bu saatten sora yer bulunurmu bilemem 02327166295[signature][hline] Antimodes52, 17 Ağustos 2004 01:10 tarihinde demiş ki: Bu adam da benden 10 kilo fazla olup benden az kilosu olan kişilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar