ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 anne yapabilmek için daha ne kadar uğraşcam bilemiyorum.tam kızışma dönemi geldi tey tey veterinerine gittik zaten karma aşısı vardı hem bide veterinerinin kedisi Ökkeşi alcaktık( bembeyaz züper bi iran hemde cins)böle çok güszel yavrular beklicektik sonra ama ne yazıkki tam bizimkini aşıya aldığımız sırada ökkeş caddeye fırlamış ve araba çarpması sonucu öldü zavallı.inanılmaz kötü bi hale geldim. tam böle herşey geçti üzüntüler biraz diridi hadi aşısını halledelim dedik( parisimin).kazadan önce cift kat eldiveni parçalayan deli gitmiş yerine tam anlamıyla bi kuzu gelmişti sanki.herşeyi hissetmiş kötü bişie olduğunun farkına varmış ne istesek yapıyor böle iyicene beter olduk ya.çok zor bişey insanın canı gibi sevdiği hayvanını herhangi bi şekilde kaybetmesi. not:aslında sanssız paris diil kesinlikle sanşsız ökkeş[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar [Bu mesaj ozkolous tarafından 09 Temmuz 2005 19:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 heuaheu,ya guluyummu aglıyımmı bi garip yazmıssın be kardes[signature][hline]icq ¶ msn ¶ GvZ [Bu mesaj mutos tarafından 09 Temmuz 2005 19:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 eh üzücü tabi ama ökkes ismi süpermis :)[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 gerçekten üzüldüm. biraz ilginç bir durum :([signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 ya bizim kızda abaza abaza gezinio yok hayvanın enliğinde kalcak öle özel dönemleri falan olmayacak ondan korkuyorum bu 6. daha çiftleştiremedim hep bi sorun çıktı[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar