NuKe Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Dün Aviator'dan önce fragmanını gösterdi. Türü korku. Güzel bi filme benziyor. Başrolde Robert De Niro olması da filmin diğer bir çekici yanı. Bakalım, inşallah uzun zaman sonra etkileyici bi korku filmi izleriz.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 izleyemezsin ehe, akıma kaptırdılar bi kere. neyse en azından çekiyorlar, unuttularmı daha kötü oluyor :D trailer fena değil de öbür filmleri fazla andırıyor de niro nun hastasıyım, umarım adamın harcanacağı bi film değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 yok amerika da yaklaşık 1 ay önce vizyona girdi bu film yani hala çekiliyor değil[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 hala korku/gerilim filmi çekiyorlar manasında demiştim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 rezalet daha doorusu rezalet demek yanlis olur ama korku falan diil. gerilim filmi. grudge'dan sonra hic de korkmazsiniz bence. sinemalik bi film degil, alin vcd izleyin derim.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 said: NuKe, 19 Şubat 2005 21:56 tarihinde demiş ki: Başrolde Robert De Niro olması da filmin diğer bir çekici yanı. Gidilir.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlizarD Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 güzeldi zamanınız varsa izleyin[signature][hline]In the name of desperation I call your name A lamentation I sigh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Geçen gün izledim.Güzel filmmiş,belli bi süre sonra daha çok sarıyo.Başlarda sıkabilir,zamanınız varsa izleyin.[signature][hline]Still Goin' Wild ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 geril,sıkıl,bayıl ama korkma turune girer bu tip filmler[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 valla geçen evde izliyordukta.. Pazarlamacı arkadaşlar manyak bi fragman yapmışlar (abim izlemiş fragmanı) abim film başladığında katilin kim olduğunu bi kağıda yazdı. Filmi o da ilk kez izledi ve katili buldu önce izledimi acaba diye düşünürken fragmanını film bittikten sonra bende izledim.. Resmen filmin sonunu fragmana koymuşlar. Yuh dedim yaa... Bi de The Island'in fragmani var, izlemeyenler izlemesin abi resmen film özeti o filmin senaryosunda daha farklı birşey olacağını sanmıyorum yani... filme gelince film fena değildi.. Korkudan çok polisiye gibiydi sanki... Ama son zamanlarda meşur olmuş bi sonla bitti... [spo1=film örnekleri](bkz: A Beatiful Mind, Fight Club, Haute Tension, The identity vs..)[/spo] [signature][hline]Meshcharakou -ElitE- tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj MeSh tarafından 10 Temmuz 2005 12:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 ben begenmedim walla. cünkü gerilim/korku die izledigim son 10-15 filmde aynı klasik sonu gördükten sonra artık illallah ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar