Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Sanırım film geçen sene girmişti vizyona gitmiştim izlemişti güzeldide neyse.. Sizin yorumlarınız neler şuanda elimde vcdsi varda seyrederken anımsadım ah ah o herif gibi yaşamak ne süper olurdu :) ayrıca o adamada bayılıyorum wille yani :)[hline]===> orc_lord <=== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 about a boy evet[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 seneler önceki şeker ve hatalı mesajlarımdan birini daha buldum :) ne ilginçtir ki kimse yorum yazmamış. bugün tekrar izledim. huge grant'ın filmdeki yaşamına o kadar çok özeniyorum ki anlatamam. gerçekten güzel bir film olduğunu düşünüyorum. filmi izlettiğim kişilerde aynı yorumu yapıyor. belki update edersem topici hmm?[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 İzlemedim ben ya.. İzlemeliyim o zaman. Şimdi biraz anlat dicemde, tadı olmazki.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 divxı war bendede , aklıma soktun ızlıım yrn fılan hmn[signature][hline]FB Sailing Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Bu dünyada, tek başına bir erkek, bir hiçtir ve bu dünyada başka bir dünya yok. Başka bir dünya gördüm bazen onu hayal sandım, ama olsun.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 izleyin. aman kaptırmayın dikkat :) huge grant'ın yaşamı ve evi gerçekten süper. yani filmdeki ev ve yaşamı. ah, ah..[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 2002 yapımı değil mi bu film ?![signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar