HalbadaR Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Selamlar. Bugün çok değişik bir şey istedi canım. Şöyle ki programlamadan baya hoşlandığımı fark ettim. Daha doğrusu çok hoşlanıyodum vakti zamanında ama gençlik yıllarımı masa başında harcayacağım diye kendimi kaptırmadan kalkabildim başından. Bugün aklıma gelen ise, bu iş bilgisayar başında değilken herhangi bi yerde yani yerken içerken gezerken sıçarken yapılabilir mi?, sorusuydu. Yani bi nevi kafanda mantık oluşturma, problem çözme gibi bişi olsa gerek. Ne demek istediğimi anladınız kanaatindeyim. Hepinizi çok seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 evet c/c++ dagda bayirda gezerken birseyler olusturma sansini tanir.C# tanimaz malesef.[signature][hline]Blissfully Ignorant. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 laptop aracılığı ile mobil hale gelebilirsin ama bilg. kurtulamassın. sonuçta aklına gelcek bir fikir için bilg. lazım değil ama onu uygulamaya geçirmek için lazım.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HalbadaR Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Peki sağolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar