arcane Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Ethan Hawke Julie Delpy imdb 7.6 bu sene çıkmış Before Sunset diye de bi devamı var.bakalım bu nasılmış.devamı 8.4 almıştı baya merak ediyorum.[signature][hline]"I have seen the future of horror, and his name is Turk Telekom" - Stephen King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 başladı biraz önce[signature][hline]-Sticky yapmak isteyeceksiniz! beyazperde.com -Olağan üstü! Akademi ödüllü Chemical'dan üstün performans! sinema.com Chemical, 04 Aralık 2004 23:45 tarihinde demiş ki: sticky bile olabilir bu Sticky: Desire For Attention Coming Soon to a theatre near you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 izlemedeyiz :) kacirdim ama basini biraz :/[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 cnbce hükmeder vallahi. okadar izledik yeni reklam girdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 hoştu, 7.6 ya bu varsa 8.4 alan ikincisi nası bi filmdir hmm baya iyi olsa gerek :D[signature][hline]I felt a great dısturbance...as ıf a hundred evıl bastards on an oıl derrıck suddenly crıed out ın terror and were suddenly sılenced.Strange. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 şimdi adsl cortlayinca tesadüfen başından denk geldi izledim direk herkez izlesin die cnbce.com dan adını alıp yazmaya geldim yaklaşık 1 senedir ilk defa vizyon bölümüne 7.6 veren bok yesin 10.0 veriyorum çok uzun zamandır izlediğim en güzel filmdi ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 romantik-komik film sevenler kesinlikle bulup izlesin ben hala aklıma geliyo gülüyorum o arakdaşına telefon etme muhabbetlerine özelliklede kızın telefonu açarmış gibi yapıp -hey wassap dude deyişine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shadow_ Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 cnbc de tekrarı ne zaman bilgisi olan var mı izlemek istiyodum kaçırdım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 tekrarı gösterildiği gece olur kaçırdın yani. sanırım..[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
driftintosin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 bi de before the rain die bi film vardı .. macar bi yönetmenden cıkma.. kaç aydır arıorum bi türlü bulamadm .şimdi aklıma geldi, öfkelendm gene.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2004 ciddi cok guzel filmdi acaip hoşuma gitti şimdi before sunseti arıyorum ama ethan hawke ve julie delpy 9 sene sonra baya degismiş olucaklar gibi geliyo :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 izleyememiştim bi türlü. bu akşam yani cuma akşamı kanal türk ekranlarında 22'de. bi de devamı varmış before sunset. o daha iyi denilmekte.[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asit Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 sadece diyolog üstüne kurulu süper bir film bence. azcıkda amerıka gençlerine göndermeler var : ) before sunsetde bir o kadar gusel. jesse biraz değişiyor ewet ama Celinemız aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 ben ikisini ardarda izlemiştim :) ikisi de bence cok güzel, 7-8 yıl sonra gene aynı oyuncularla devam filmi cekilecek die duymustum.. yönetmen rahatsız mıdır nedir, realtime beklio eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 gerçekten etkileyiciydi. dialoglar filmi taşıyan başlıca unsurlar ve hiç sıkmadı. bir de bu "doğru kişi" meselesi sonlarda kafamı kurcalayan bi konuydu o yüzden bana ayrıca dokundu. senarist linklater'a bravo valla[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 ikisininde divxi var (before sunrise ve sunset) gerçekten çok güzel bir film. kaçırmayın sakın. gene cnbc-e yapacağını yaptı, helal olsun.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar