Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Before Sunrise Pazartesi 22 cnbce

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ethan Hawke
Julie Delpy
imdb 7.6

bu sene çıkmış Before Sunset diye de bi devamı var.bakalım bu nasılmış.devamı 8.4 almıştı baya merak ediyorum.[signature][hline]"I have seen the future of horror, and his name is Turk Telekom"
- Stephen King
Mesaj tarihi:
başladı biraz önce[signature][hline]-Sticky yapmak isteyeceksiniz! beyazperde.com
-Olağan üstü! Akademi ödüllü Chemical'dan üstün performans! sinema.com
Chemical, 04 Aralık 2004 23:45 tarihinde demiş ki:
sticky bile olabilir bu

Sticky: Desire For Attention Coming Soon to a theatre near you
Mesaj tarihi:
hoştu, 7.6 ya bu varsa 8.4 alan ikincisi nası bi filmdir hmm baya iyi olsa gerek :D[signature][hline]I felt a great dısturbance...as ıf a hundred evıl bastards on an oıl derrıck suddenly crıed out ın terror and were suddenly sılenced.Strange.
Mesaj tarihi:
şimdi adsl cortlayinca tesadüfen başından denk geldi izledim
direk herkez izlesin die cnbce.com dan adını alıp yazmaya geldim yaklaşık 1 senedir ilk defa vizyon bölümüne
7.6 veren bok yesin 10.0 veriyorum
çok uzun zamandır izlediğim en güzel filmdi !
Mesaj tarihi:
romantik-komik film sevenler kesinlikle bulup izlesin
ben hala aklıma geliyo gülüyorum o arakdaşına telefon etme muhabbetlerine özelliklede kızın telefonu açarmış gibi yapıp
-hey wassap dude
deyişine
Mesaj tarihi:
tekrarı gösterildiği gece olur kaçırdın yani. sanırım..[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything...
Mesaj tarihi:
ciddi cok guzel filmdi acaip hoşuma gitti şimdi before sunseti arıyorum ama ethan hawke ve julie delpy 9 sene sonra baya degismiş olucaklar gibi geliyo :)[signature][hline]
  • 7 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
izleyememiştim bi türlü.
bu akşam yani cuma akşamı kanal türk ekranlarında 22'de.

bi de devamı varmış before sunset. o daha iyi denilmekte.[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Mesaj tarihi:
sadece diyolog üstüne kurulu süper bir film bence. azcıkda amerıka gençlerine göndermeler var : ) before sunsetde bir o kadar gusel. jesse biraz değişiyor ewet ama Celinemız aynı.
Mesaj tarihi:
ben ikisini ardarda izlemiştim :)

ikisi de bence cok güzel, 7-8 yıl sonra gene aynı oyuncularla devam filmi cekilecek die duymustum..

yönetmen rahatsız mıdır nedir, realtime beklio eheh
Mesaj tarihi:
gerçekten etkileyiciydi. dialoglar filmi taşıyan başlıca unsurlar ve hiç sıkmadı.

bir de bu "doğru kişi" meselesi sonlarda kafamı kurcalayan bi konuydu o yüzden bana ayrıca dokundu.

senarist linklater'a bravo valla[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
  • Yeni Oluştur...