Solonor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Evet, orjinal dvd kutusunda, açılmamış 1 aylık bedava pakediyle birlikte satılıktır. Avaturkte 57ytl. Satma nedenime gelince, hediye olarak gelmişti ancak oynamaya fırsat bulamadım ve de açılmadan durduğu için üzülüyorum, en azından birileri oynasın. FIYAT=45 YTL Pazarlık ta yaparız icabında, düşünürüz bişeyler. ;) Teklifleri bekliyorum.[signature][hline]I don't worry about nothin' no cause worrying's a waste of my...time! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 up. Fiyat 40ytl oldu[signature][hline]I don't worry about nothin' no cause worrying's a waste of my...time! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 35ytl oldu. alın be![signature][hline]I don't worry about nothin' no cause worrying's a waste of my...time! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 sen ver onu beleşe bana =p[signature][hline]Saeros, 16 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: otobüste kıza aşık olunmaz. otobüste kıza karşı hormonlar azar. nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... karakedi, 14 Ocak 2005 21:47 tarihinde demiş ki: merak etme türkiyede sevişme teklifini reddeden erkek pek bulunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 beleşe ne veriim abi =)) ulan vendor falan da yokki uodaki gibi gerçek hayatta yarı fiyatına vericem vendora =)[signature][hline]I don't worry about nothin' no cause worrying's a waste of my...time! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 hala satılık. para istemiyorum, işime yarıcak bişey verin ona da razıyım. =)[signature][hline]Silent dance with death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar