Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Öncelikle selamlar... Yaklaşık 1 sene önce aldığım, ancak hemen hemen hiç kullanmadığım, bu kadar muhteşem bir aletin hiçbir faydasını görmediğim için üzüldüğüm, önümüzdeki bir sene içerisinde de kullanmayı öğrenmeye fırsatım olmayacak olan Digi 002'mi satmaya karar verdim. Neden derseniz, bu kadar iyi ve kullanmaya bilene fiyatını 1 ayda çıkartıcak bu aletin hakkını veremiyorum. Neyse, bu aletimizin yanında Orjinal olarak kutusundan çıkan ProTools, amerikadan getirttiğim Plug-inleri olan Sampletank, T-Racks, Amplitube, Reason da hediye edilecektir. Şimdiden alacak arkadaşın çok şanslı olduğunu belirtmek istiyorum...Ayrıca Kutusu, kitapçığı falan herşeyi elimde. Şimdi gelelim fiyata... Türkiyedeki fiyatı 2595 USD + KDV (3200$civarı), Musiciansfriend.com da liste fiyatı $2,895.00, onların sunduğu garantili en ucuz satış fiyatı$2,695.00... En kötü kullanılmış 2. el gitarın bile türkiyede, US fiyatıyla aynı satıldığını göz önünde bulundurursak, istediğim fiyat...2250USD Lütfen rahatsız edicek yorumlardan kaçının. Teşekkürler...[signature][hline]Silent dance with death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar