Elraen Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Selamlar , Osi ye başlamayı düşünüyorum..Ancak bu kararımdan once sızlere danısmak istedim.. Önerirmisiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 başka bir mmorpg yi dene bence.bu saatten sonra uo yu sadece uzun süredir oside oynayanlara tavsiye ederim, onlar da baymıştır büyük ihtimalle.[signature][hline]SBGG! - Headshot Studios Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elraen Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 7 senedir uo oynuyorumda..Fazlasıyla sıkıldım bugdan,speedden bımlemleden...Bir çok mmorpg oynadım da hepsinden sıkıldım..Ultimadan şaşma derler ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2005 abi bu saaten sonra osi baslama ben basladım sıkıldım pvp olmuş loot yok bole serverde oynanmaz EA resmen oldurmuş Ultimayı sen nebulaya basla www.nebula.gen.tr ne speed ne bug yapacak başka bişiş yok lord british ın yaratı ultima ultımaydı şımdıkı eA ın Fake ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elraen Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Nebulada 4 sene oynadım ... açıkcası staff baydı beni..Şu an asgard'dayım...Memnunum aslında ama bir değişiklik olsun istediydim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Valla uo sanki bitti bitiyo gibi bi izlenim edindim ben.7 günlük game time code vermişler patchler bitsin bi bakıcam ne alemde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elraen Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Osi de mi var ? Yedi gün free ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phantasmagoria Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Uo'nun yeri ayrı ya.Bende cok denedım dıger oyunları ama uo gıbı degıl hıcbırı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 accountı olanlar için var sanırım 7 days game time code veriyorlar.de trialde vardır yeni başlayanlar için kesin.uo.com dan promolara bakmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elraen Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Peki böyle birşey varsa eğer yüklü olan bu kopya oyun ile free time ı geçirebilirmiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 free time şey ya.accountın var mesela.onu 7 gün açtırıyosun o free time code ile.yani cd-key falan diil.oyun süresi işte bildiin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elraen Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 oyy iyi ozamna 7 gun osi oynim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phantasmagoria Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 yani osi acc'u olanlar yararlanabılıyor o free'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elraen Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Hadi ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 heryerde dagitiliyor 15 gun bedavali 30 gunbedavali acc codelari.ama accountu acitive edebilmek icin kredi kartina ihtiyacin var.bedava suren icersinde begenmez iptal edersen para cekmiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar