Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kilowatts and Vanek


dasaaa

Öne çıkan mesajlar

Eeee biraz karışık şimdi şöyle oluyor...
Biliyorsunuz bilgisayarın müziğe girişi ile müzik türleri iç içe girdi. 1ler ve 0ları gerçek müzik aletleri ile birleştirebilme kaynaştırma imkanı önceden açılmamış kapılar açıldı müzik dünyasında.

Kilowatts ve Vanek iki kişinin ortak çalışması ile kurulmuş.Belçikalı şarkıcı/söz yazarı Peter Vanek ve IDM (Intelligent Dance Music) üstadı Jamie Watts'ın (aka. Kilowatts) ortaklığı ile doğmuş bir grup. Eee Aslında karışıklık burada başlıyor.. bunlar bildiğimiz gibi bir grup değiller. Adam Belçika'da diğeri Amerika'da stüdyoydu şarkıların lisansıydı vs uğraşan arkadaşlar Almanya'da (Holophon diye bir şirketmiş) Herneyse elemanlar çalışmayı internet üzerinden hallediyolar.(O diğerine yolluyor, diğeri buna al sana mail attım dinle diyor falan olsa gerek :)) Ben çıkan sonucu beğendim. Glitch-rock, IDM, industrial karışımı farklı bir şeyler çıkmış eğer kati bir kategorizasyon gerekirse. Tabi sadece elektronik dinleyicilerine yönelik bir çalışma olmuş. Diğerlerine biraz ağır gelebilir. Lies, Kaleidescopean eyes, Nighthawks, Silverscreen, Tumblin Down albümün iyi şarkılarından. Albümün son iki parçası olan Salt ve Gone da başarılı. Albüm Diffusion Records etiketi ile piyasa sunulmuş (The Alpha Conspiracy, Iris vs.) Tabi Türkiye'de çıkmaz büyük ihtimalle.
Her ne kadar elektronik ve/veya IDM dinleyen pati sayısının bir elin parmaklarını geçmeyeceğini düşünsem bile denemeye değer bir ikili(grup)
Edit: Albümün adını yazmayı unutmuşum RawQ. Amazon.com dan bulabilirsiniz...
[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız

[Bu mesaj dasaaa tarafından 10 Temmuz 2005 00:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...