Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paticik 2 hafta boyunca daha elit olacak çünküüüüü ben gidiyorum. 2 hafta Çanakkale de net arkadaşlarıyla falan takılcam bide Gençlik Kampı hedesi var orda falan vakit geçiricem bulabilirsem bikaç kız bulucam bütün lamerlıklarımı orada sürdüreceğim. Nihhoheoheoyt! yarın 10:15 gibi yola çıkıyorum 2 hafta yokum hepinizi öptüm... Ya özlicem şimdi ne güzel lamerlıklar yapardık sağa sola laf atardık :( Ordan takibe alacam sakın beni unutmayın bulabilirsem Burgaz Ada'dan Gökçe Ada'dan cafeye girerim her türlü lamerlığı yaparım rezil eder çıkarım hea. İyi geçirin bu haftayı :)[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 ı ıh yine sıkıo bu yine yalan söylüo bizi yiyo lamer miş bakl kendide dio inanmayın sakın gittim der sonra ceee yapar iyi tatiller :)[signature][hline]karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Chaos Web Tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 git de havamızı bulalım nedir çektiğimiz senden amaaaan aman (yer var mı ya;))[signature][hline]Borbag=kaleidoscopic karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. For those About to ROCK.. We SALUTE you bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Bu konuyu açtığımı unutmuşum. 4 gün önce geldim ehehe şöyle gezinirken gördüm yazayım dedim. Giderken içmiştim attığım mesajlara bak :)[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 uff eziksin o ne mesaj öle :P[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 iyi tatiller =)[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 hoş geldin :D[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar