screamer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 İlk filmin kadrosu korunmuş hatta benim ilk filmin sonunda kafası yarılarak öldüğünü sandığım Viktor bile duruyor. İlk filmin üzerine bir şeyler eklerlerse güzel bir aksiyon olur.Ve lütfen bu sefer kurtadamlar aşırı mal olmasın.[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq Just keep on trying, keep on flying, I will be the light. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Lycan'ların hastasıyız hadi bakalım...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 duvarda kosturan kurtadamlarla tabancasi olmasa insandan farki kalmayacak vampirler istemiyoruz![signature][hline]Piiys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 bende oldukça beğenmiştim ilk filmi, atmosferi iyi yakalamışlardı ama senaryoda mantık hatalarıda yok değildi hani, inşallah daha iyi bi senaryo olur bu sefer[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane See the jungle when it's wet with rains Just remember till your home again You belong to me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 İlk flim hababam sınıfı gibiydi, çekim alanları çok azdı bir şato birde tren istasyonu..[signature][hline]zagG!! Sevmesende beni özledim sesini, git desem neyine gitmesen..* * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: Dojorel, 06 Temmuz 2005 15:44 tarihinde demiş ki: duvarda kosturan kurtadamlarla tabancasi olmasa insandan farki kalmayacak vampirler istemiyoruz! Ben sevmiştim o vampirleri :) Allah hemen gelsin gidelim. ben çok beğenmiştim o filmi aksiyon olarak. Kate Beckinsale'in oradaki karakterine ayrı bir hastayım zaten. (Özellikle aradım orjinal afişi buldum bir yerlerden. Şu anda ona bakarak yazıyorum :D) Konu neymiş peki bilgi var?[signature][hline]Ecm 5x Priest Clan ezik çıktı Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 gelsin gelsin guzeldi ilk film[signature][hline]go2hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 ilkini sevmemistim ama bunu mecbur izleyecez . devam filmlerinin sorunu bu zaten . hep izliyoruz .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 çok artiztik giriş olmuştu sonra dumur olmuştuk harbi sırf devam filmi diye izlicem biraz action olsa azda kaliteli olsa yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Tabi vampir ve kurt adam konsepti filmin bizim alışık odluğumuzla pek bahdaşmıyodu ama, olsun bazı aksiyon sahneleri baya tatlıydı. Gecen filmde butcenin yarısı pudra+lenslere gitmişti bakalım bu filmde ne olcuak[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 ooo iyi iyi pek bi sevmiştim filmi nedendir bilmem öle çok süepr faalan diildi. iyi olur akıllıca eklemeler yapılırsa karakterlere[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 karakterlerin herbiri ayrı okuzdu zaten, filmde "ilginc" flan bi karakter yoktu zaten. kız guzeldi o kadar. bu tur filmlerin piskopat amcası olru bi taen mesela o yoktu filmde halbukı cok gerekli bi klişedir.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 neydi o viktordan sonra gelcek olanın adı hatırlayamadım şimdi o sayko bişiedi yanlış hatırlamıyosam ona göre biraz dha bindirme yaparlar sanırım ya bide o tren rayları üstünde lycanla vampirin kapıştığı ve lycanın şöle bi sallayıp öptüğü sahne çok ezikti vampirler için.o yüzden bencede biraz daha silahsızlandırsalar kral olabilir[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Yok ama filmin konsepti oydu, lycan amcalar yakaladımı durtuyodu vampirleri. filmdeki butun "lycanlar cok guclu ama biz bole acvlıyoruz onları bu yuzden dovuyoruz onları" mevzusu lycan amcaları gumuşle vurup ınsan formunda kalmalarını sağlamaktı. Şimdi gidip eşitlik sağlarsan sılahsızken olmaz. Ayrıca Wod'da falan silahlı silahsız fakr etmez yanı yer Werewolf geldimi (neden wod derseniz sanırım en derin backgroudna sahip setting odluğu için wod'u ornek verdim)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 valla benim için seyir zevki biraz daha önde.daha bi eski dha bi kılıçlı olsa benim için büyük zevk katarlar filme.ayrıca silahsızlansınlar diyorum ama öle dünya barışı falan yapsınlar demiyorum.yazdığım gibi kılıç+esneklik vs. pençe+güç??[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar