Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Underworld: Evolution

screamer

Öne çıkan mesajlar

İlk filmin kadrosu korunmuş hatta benim ilk filmin sonunda kafası yarılarak öldüğünü sandığım Viktor bile duruyor.

İlk filmin üzerine bir şeyler eklerlerse güzel bir aksiyon olur.Ve lütfen bu sefer kurtadamlar aşırı mal olmasın.[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq
Just keep on trying, keep on flying, I will be the light.
Sosyal ağlarda paylaş

bende oldukça beğenmiştim ilk filmi, atmosferi iyi yakalamışlardı ama senaryoda mantık hatalarıda yok değildi hani, inşallah daha iyi bi senaryo olur bu sefer[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane
See the jungle when it's wet with rains
Just remember till your home again
You belong to me
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dojorel, 06 Temmuz 2005 15:44 tarihinde demiş ki:
duvarda kosturan kurtadamlarla tabancasi olmasa insandan farki kalmayacak vampirler istemiyoruz!

Ben sevmiştim o vampirleri :)

Allah hemen gelsin gidelim. ben çok beğenmiştim o filmi aksiyon olarak. Kate Beckinsale'in oradaki karakterine ayrı bir hastayım zaten. (Özellikle aradım orjinal afişi buldum bir yerlerden. Şu anda ona bakarak yazıyorum :D)

Konu neymiş peki bilgi var?[signature][hline]Ecm
5x Priest
Clan ezik çıktı
Diez
Sosyal ağlarda paylaş

neydi o viktordan sonra gelcek olanın adı hatırlayamadım şimdi
o sayko bişiedi yanlış hatırlamıyosam ona göre biraz dha bindirme yaparlar sanırım
ya bide o tren rayları üstünde lycanla vampirin kapıştığı ve lycanın şöle bi sallayıp öptüğü sahne çok ezikti vampirler için.o yüzden bencede biraz daha silahsızlandırsalar kral olabilir[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim...

kanberdim bi zamanlar
Sosyal ağlarda paylaş

Yok ama filmin konsepti oydu, lycan amcalar yakaladımı durtuyodu vampirleri.

filmdeki butun "lycanlar cok guclu ama biz bole acvlıyoruz onları bu yuzden dovuyoruz onları" mevzusu lycan amcaları gumuşle vurup ınsan formunda kalmalarını sağlamaktı.

Şimdi gidip eşitlik sağlarsan sılahsızken olmaz.

Ayrıca Wod'da falan silahlı silahsız fakr etmez yanı yer Werewolf geldimi (neden wod derseniz sanırım en derin backgroudna sahip setting odluğu için wod'u ornek verdim)[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

valla benim için seyir zevki biraz daha önde.daha bi eski dha bi kılıçlı olsa benim için büyük zevk katarlar filme.ayrıca silahsızlansınlar diyorum ama öle dünya barışı falan yapsınlar demiyorum.yazdığım gibi kılıç+esneklik vs. pençe+güç??[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim...

kanberdim bi zamanlar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...