Angelfire Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Evet sonunda nette gordugum ss lere ve mitoloji ve age of epires askima yenilip gittim aldim geldim buralarda hic incelemesini goremedim simdi kuruyorum birazdan yaxzarim incelemesinide ( oho baba naptin sen ne kadar sure once cikti diyenlere e buralarda copy bulunmuo biliomusun o parayi bulmasida kolay olmuo pek diyorum) . Birilerini bulsamda direkt multi den oynasam neyse bi oyunu kavriyim incelemeyle burdayim[hline]Another World Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 evet oynadim gercekden cok begendim eski age of portallarini kullanmislar ama biraz daha grafige onem vermisler bakiyorumda war craft a benzetilmis biraz ama benim her zaman mitoloji ye bi merakim oldugu icin war craftdansa bunu oynamayi yegleri cok hosuma gitti.[hline]Another World Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtuous Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 aom ne zaman oynamak istersen oynarım bende harıl harıl oynayacak kişi arıyordum :) yakında orjinal alıp esodan gireceğim inşallah. icq : 789538 [Bu mesaj Virtuous tarafından 14 Şubat 2003 19:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar