Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evt arkadaşlar server kurma çabalarımın sonucu..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Su an elimde gerekli dosyalar ve db mevcut.

lan da kurdum ve açtım serverı, ufak tefek sorunlar var..
dsyalara burdan ulaşabilirsiniz..
http://bruko.6te.net/
eğer uğraşmak istiyorsanız ufak bir yazı hazırlayabilirim..[signature][hline]
World: Beramus
Nick: Darkling
Job: Priest
Race: Karus
lvl: 61+
Clan : ßruJah
HttP://BruJahko.TK
Mesaj tarihi:
su an sorun suz bir şekilde çalışması için çabalıyorum...

yakında başka bir makineden server ı açacam...
http://bruko.6te.net/
sanırım şu an host da bi sorun var 10 dk once çakışıyordu :P
daha ayrıntılı bir açıklama yakında yapacam... bekleyin

Bu arada 2 gün UO takılalım dedik eski ark larla hemen yeni mod seçmeleri başlamış. 1 gün verilmiş aday olacaklara, ben ce hata yapılmış..
[signature][hline]

[Bu mesaj Thadeus tarafından 07 Temmuz 2005 22:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
gözümüz sende abi şimdi ben dosyaları indiriyorum oyuna girebilirsem eğer şuan 1 lvl de archer la kekurikuka kesmeye çalışacam :D[signature][hline]Diez
hoodstar__
Blade Master
61
Mesaj tarihi:
zua yaw bu server ole sandığınız gibi deil....

sadece ben ve arkadaşlarımın hoş zaman gecirmesi ve bazı denemeler yapacağım bi server unoffical yani...
Zaten KnightOnline_cn_1097 ile çalışıyor ing ce client yok..[signature][hline]
Mesaj tarihi:
abi offical yap şunu bea ne olur şöle güzel zaman geçiririz yada şöle 100 kişilik bişey aç edit herkes 70 lvl itemler istediklerimiz 50-50 pk yapak durmadan acayip zevkli olur ya hadi abi sen yaparsın bizi üzmessin :D[signature][hline]Diez
hoodstar__
Blade Master
61
Mesaj tarihi:
ARKADAŞLAR!!!!!!

Yanlış anlamalar var bu server sadece emulator kullanılarak unoffical (yani yasal olmayarak) kurulmuş ve sadece deneme amaçlı olarak yapılmış bir çalışmadır..

bu myko usko gibi bir server deyildir yani...[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Thadeus, mümkünse daha ayrıntılı bir açıklama yapar mısın?
Şu an bahsettiğin server'a girebilmemiz için ne yapmak gerekiyor, daha detaylı yazarsan sevinirim.[signature][hline]Hawk, 23 Haziran 2005 13:18 tarihinde demiş ki:
murtaza has a combomacro and doesnt have to wait 2 sec to use a pots so im happy he got hacked with the program he was using. i know because i fought him in cz we got him away from his party and a lvl 63 warrior with raptor +8 started atking him lvl 60 rouge assasin with two shards +6 and me a lvl 61 fire/ice mage i iced him and rouge and warrior were just sliding him with me using nova and ice and ingnition well with all that he looked like a blue blob with all the pots he was using and his hp never went below 50% so we all towned since he was using some program to use pots over and over without cooldown time
Mesaj tarihi:
Yok abi anladık tamam,ama halk,senin sunucuyu onlara açmanı istiyor :D
Deneme amaçlı icabında :D[signature][hline]Buzkirpisi
Sat beni zindan gecelere,daha çok aydınlanayım.
Mesaj tarihi:
üzgünüm ama şu an da bir kaç küçük sorun var.
şimdilik lan üzerinde net den girilmiyor.
Yakında net den girilebilmesi için server ı başka bi yere taşımayı düşünüyorum.. ama şimdilik sorunların giderilmesi için lan üzerinde çalışıyorum..[signature][hline]
Mesaj tarihi:
hehe çok zevkli olurdu.

hemen bi liste yapiim :D

Warrior Shell Set +8/15
Totamic spear +8/80
Giantic axe +8
Iron necklace
Iron belt
2 x ROC
2 x warrior earring

fazla bişi istemiyorum :-)[signature][hline]Hawk, 23 Haziran 2005 13:18 tarihinde demiş ki:
murtaza has a combomacro and doesnt have to wait 2 sec to use a pots so im happy he got hacked with the program he was using. i know because i fought him in cz we got him away from his party and a lvl 63 warrior with raptor +8 started atking him lvl 60 rouge assasin with two shards +6 and me a lvl 61 fire/ice mage i iced him and rouge and warrior were just sliding him with me using nova and ice and ingnition well with all that he looked like a blue blob with all the pots he was using and his hp never went below 50% so we all towned since he was using some program to use pots over and over without cooldown time
  • Yeni Oluştur...