flood83 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 turkceden ingilizceye yada ingilizceden turkceye cevrilmiş yazı makale kısa olacak birseyler bulabileceğim bir site biliyormusunuz ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 işte burası[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Acil de konu dışı neden?[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 acil olduğu içindir belki.daha çabuk cevap alır diye?[signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Kaldıralım diğer bölümleri o zaman. Geç cevap almayı seven bir insan değilim, öyle biriin olduğunu da sanmıyorum.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
flood83 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Yarına kadar bulmam lazım onun için acil dedim suandada arastrıyorum ama bulamadım siteyide fazla arastramadım ona uygun 1 konu bulamadıgımdan konu dısına koydum odevlerle ilgili bir bölüm görseydim oraya koyardım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 şincik ödevi mi ingilizceye çevirmen gerek, yoksa ödev ingilizce çeviriyle mi ilgili :P eğer cok uzun bi şey değilse yardımcı olabilirim heralde[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane See the jungle when it's wet with rains Just remember till your home again You belong to me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: flood83, 09 Temmuz 2005 21:06 tarihinde demiş ki: Yarına kadar bulmam lazım onun için acil dedim suandada arastrıyorum ama bulamadım siteyide fazla arastramadım ona uygun 1 konu bulamadıgımdan konu dısına koydum odevlerle ilgili bir bölüm görseydim oraya koyardım ... Eğitim olabilir, internet olabilir.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
flood83 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 İktisadi idari bilimlerdeyim mesleki ingilizce ile ilgili 1 dersimiz var ve hocamız odev istedi 1 max 2 sayfalık ekonomiyle yada benzeri bir seyle ilgili daha once basına bole bir olay gelen varsa bir linkten faydalanmışsa o linki rica ettim bir site buldum ama orasıda uyelikli 1 yada 2 sayfalık turkceden ingilizce yada imgilizceden turkce (daha iyi olur) makale linki istiyrm yardım ederseniz cok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
flood83 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 kişisel oldugu için konu dısına yazdım kusura bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 yardımcı olmak istediğim için soruyorum, abes gelicekse kusura bakma da, ödevini anlamadım tam olarak senden ekonomiyle ilgili bi ingilizce ya da türkçe bir makale bulup onu öbürüne çevirmeni mi istedi, ben mi yanlış anladım? hayır üni okumadım henüz ama iniglizcem iyi düzeyde yani yardımcı olabilirim heralde[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane See the jungle when it's wet with rains Just remember till your home again You belong to me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
flood83 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 ilgin için tesekkur ederim soyle soyliyim ingilizcem unv okumama ragmen kotu keske senin gibi okumadan iyi olabilse bu cok guzel birsey bnm sorunum su insan kaynakları,toplam kalite yonetimi,enflasyon vb... gibi konulardan herhangi birisinde 1 yada 2 sayfalık bir ingilizce yazı makale vb bulup bunu turkceye cevirmem daha sonra orjinali ile birlikte hocaya maillicem yardımcı olabilirsen linkle ilgili cok sevinirim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar