Fistan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Audi Q7 harika bisey turkiyeye nezaman gelir bilemiyorum. 4.2-liter V-8 or 3.2-liter V-6[signature][hline]Akvaryum TutorialImagine your life without me...+Miserable huh?.[Bu mesaj Fistan tarafından 19 Haziran 2005 17:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Cok deli duruyo.sahibine bagislasin allah :D[signature][hline]Xhearon UO Shard Xhearon Level ve irk sistemi ile aktiftir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurf Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Fx35 i andırıyo biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 3. resimde icim gecti kıyamaz be insan oyle kirletmeye :)[signature][hline]icq:140353 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 herhalde siyah jipin içi bebek mavisi gibi olmaz ordakinden :) oha be brutüs pembe olsaymış bari[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Benimde ilk tepkim Fx35 e benziyo oldu.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dooman Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 ewt haklısınız resmen infiniti fx serisinin x5 boyutlarındaki versiyonu olmuş. öndeki infiniti şeklindeki ızgara yerine yeni audi ızgara'sı koymuşlar. güzel bişey olcağa benziyor ama 120.000€'dan aşaya gelmez tr'ye. ben şahsen 100k$=~70K€'ya infiniti varken bunu hayatta almam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Ben infiniti nin iç dizaynını daha çok beğeniyorum utanmasalar bilgisayar klavyesi koycaklarmış :D Audi dururken nissan almak istemeyiz ama vereceğimiz para en az 2 katıdır :)[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bert Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 adamlar infinitinin tasarımını çalmış gibi yandan görünüşü aynı infiniti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Türkiye'ye geldiğinde x5 leri , Touregleri yalan etcek yani :)[signature][hline][To night,God is a Dj] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Bunun dizel i cikiyormuymus acikcasi boyle birsey alinacigina toureg dizel alirsin Birde bu audi alman markasimiydi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Evet Almandır kendisi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Çok güzelmiş cidden. FX45'in kopyası sanki.[signature][hline]| ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Valla bağımsız olarak kaç kişi benziyo dediyse var bi durum :)[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 farların yerleri ve genel şekli andırıyor sadece aracın profilden alakası yok bi SUV diğer bi SUV'a ne kadar benzerse o kadar benziyo...[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 yalniz ben bu arabayi belki 4 sene 5 sene once autoshowda gormustum prototip olarak degismis biraz o zaman infiniti falan yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 yakında Audi de BMW 6 serisi-Mercedes CLS falan gibi bişey çıkaracak belli oluyo burdan...[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Oha süper...E tabi Alman yapıo boru değil[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Yakında TR ye geliyo sanırım. Audi'nin sitesine girince bir popup açılıyor ve tanıtımı var. Ancak üyelik istiyor ben ota b.ka üyelik isteyen sitelere karşı olduğumdan girip ne var ne yok diye bakmadım.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar