marksman Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 arkadaşlar yarım saattrir lunar gatenin önündeyiz.ayda yılda bi savaşa girecez.5 dakka kaldı dedi alayımız dc şimdi hack shield 1 tane ilerlemiyor.savaşta olanlar war mı.neden almıyor bu mal server. allam ya
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 server restart[signature][hline]Id: Archy_Firestorm Class: Rogue-Assassin Level: 5x Server: Ares
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 aynen bizde elyeiz....zzzzzzzzzzzzzzzz GM[signature][hline]Name:centrix..................Name:KoRneRoTh Nation:Karus...................Nation:Karus Job:Elemental_LorD..........Job:Shadow_Knight Lvl:60............................Lvl:62 Clan:_OneKnightStand_.....Clan=DRT2 Np:10xxx..........................Np:15xxx Keşke_İnsan_Olup_Beleş_NP_Kassaydım!!!...:D Bena Alan yetkilisi oylamasında vericek her oy size 1k np,maradonun ortasına havuz ve her şehre nooblar için çocuk parkı olarak geri dönecektir:D
SnOw_MaGe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 ah bee yeni goblin almıştım ucuza (hatta çok ucuza) save yapmadım oyunu gitti goblinler[signature][hline]Nick= SnOw_MaGe Level= 55 Clan= Recruits Server= Ares Irk= Karus
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 lol brethde satılan ucuz goblinlerdenmi:)[signature][hline]Name:centrix..................Name:KoRneRoTh Nation:Karus...................Nation:Karus Job:Elemental_LorD..........Job:Shadow_Knight Lvl:60............................Lvl:62 Clan:_OneKnightStand_.....Clan=DRT2 Np:10xxx..........................Np:15xxx Keşke_İnsan_Olup_Beleş_NP_Kassaydım!!!...:D Bena Alan yetkilisi oylamasında vericek her oy size 1k np,maradonun ortasına havuz ve her şehre nooblar için çocuk parkı olarak geri dönecektir:D
Destruction Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 içimden bir ses bu savaşta yalan oldu diyor ...
SnOw_MaGe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 ewt impact skilli için 3. seviye goblin 100k ya aldım lol ama gittiii[signature][hline]Nick= SnOw_MaGe Level= 55 Clan= Recruits Server= Ares Irk= Karus
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 hangi sabvaş doru dürüst oluyoki:( ya lagg ya haksızılık yada işgence:([signature][hline]Name:centrix..................Name:KoRneRoTh Nation:Karus...................Nation:Karus Job:Elemental_LorD..........Job:Shadow_Knight Lvl:60............................Lvl:62 Clan:_OneKnightStand_.....Clan=DRT2 Np:10xxx..........................Np:15xxx Keşke_İnsan_Olup_Beleş_NP_Kassaydım!!!...:D Bena Alan yetkilisi oylamasında vericek her oy size 1k np,maradonun ortasına havuz ve her şehre nooblar için çocuk parkı olarak geri dönecektir:D
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 abi az önce girdim.tp olduk kafamıza novalar indi.2 kere yattık tam beraber daldık 3 kişi yatırdım . bi baktım dc. kafayı yicem şimdide oyuna girmiyor
SnOw_MaGe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 ben daha ölmeye we öldürmeye fırsat bulamadım[signature][hline]Nick= SnOw_MaGe Level= 55 Clan= Recruits Server= Ares Irk= Karus
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 abi inne paraları bırakmıştım dc oldum ben para az zannediyorum.ikinci girdimde daldık.üç kuruş olan servetimizde uçtı iyimi.inn almamış paraları dc oduk die.bıraktım abi savaşı oyuna girersem ares 2 den gircem yemişim savaşını.gider lvl kasarım .lvl 51 zaten :(
CursetH Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 yok ya savaşınıda oyununuda artık iyice sıktı lag dc lag dc town press ok bu ne ya bi halt göremioz dc oluoz[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP
Shakkil Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Her savaşta ortaya böyle sorunlar çıktığı bariz... Niye çözüm yoluna gitmiyolar? O kadar premium parası veriyo millet, bişeyler yapsınlar artık...[signature][hline]ID: Shakkil Nation: Karus Job: Sorcerer Lvl: 58 Clan: ESC Server: Ares
Öne çıkan mesajlar