Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Sanki asus writerimi ilk aldığımda 25 dakika kadar sürüyordu 4x hızla bir dvd yazmak. Ancak firmware upgradelerinden sonra 15 dakikaya düştü bu süre. Fakat bu hızların sabit olması gerekmez miydi? Kafam karıştı da... Merak bastı. Belki de yanılıyorumdur. Ama yok ya... 25 dakika... Yoksa? Emin değilim... Yine de mümkün mü diye sormak istedim.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 dvd nin kalitesi önemlidir onu dikkate aldınmı[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Princo dvd'den başka bir şey kullanmadım.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 prgramda gine 4x lemi yazıyorr gözüküyor[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 verbatim,maxell,tdk vb... 4x ......12-14 dak 8x......8-10 dak 12x.....6-8 dak medyaya ,yaziciya,yazdigin dosyalarin turune gore bu sureler uzayip kisalacaktir(bendeki yazici lg 4163 b idi)[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Princo ve DMS Dvd'lere 14 küsür dakikada yazıyorum asus ile. Firmware ile değilde daha çok o andaki kopyaladığın veri ve dosya parçalanması ile alakalı olabilir. Mesela ben bazı şeyleri 8x yazamıyorum çünkü harddiskte ki veri parçalanması yüzünden bazı harddisklerimde saniyede 10 küsür mb okuyamıyor. 4x'lede yazarkende 5mb küsür/sn bir okuma hızına sahip olması gerekiyo işte. Durmadan söyleyip duruyorum. Şu dosya parçalanması muhabbeti performansın -genelde- bir numaralı katili : )[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Cevabımı aldım sanırım ben. Teşekkürler. Büyük ihtimalle dosya parçalanmasından dolayı 10 dakika fazla sürüyordu dvdleri doldurmam eskiden.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 arka planda antivirus programi calisiyosa (real time protection)zaten normal suresinde yazmasini beklemek olmaz buda bir etken[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Hmm bak bu da aklıma gelmemişti. Antivirüs programı hep var da... Bir dahaki sefere onu kapatıp da denerim. Teşekkürler.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Yaw benim Sony DVD+CD combo yazıcı Caretta DVD ve Cursor CD leri çok sevio. Süper yazıo. 10 dakkada felan yazıo DVD leri 6x te. [Bu mesaj Catscratch tarafından 09 Temmuz 2005 19:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar