Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

4x hızla bir dvd kaç dakikada doldurulur?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sanki asus writerimi ilk aldığımda 25 dakika kadar sürüyordu 4x hızla bir dvd yazmak. Ancak firmware upgradelerinden sonra 15 dakikaya düştü bu süre.

Fakat bu hızların sabit olması gerekmez miydi? Kafam karıştı da... Merak bastı.

Belki de yanılıyorumdur. Ama yok ya... 25 dakika... Yoksa? Emin değilim... Yine de mümkün mü diye sormak istedim.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
Mesaj tarihi:
Princo ve DMS Dvd'lere 14 küsür dakikada yazıyorum asus ile. Firmware ile değilde daha çok o andaki kopyaladığın veri ve dosya parçalanması ile alakalı olabilir. Mesela ben bazı şeyleri 8x yazamıyorum çünkü harddiskte ki veri parçalanması yüzünden bazı harddisklerimde saniyede 10 küsür mb okuyamıyor. 4x'lede yazarkende 5mb küsür/sn bir okuma hızına sahip olması gerekiyo işte.

Durmadan söyleyip duruyorum. Şu dosya parçalanması muhabbeti performansın -genelde- bir numaralı katili : )[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Mesaj tarihi:
Yaw benim Sony DVD+CD combo yazıcı Caretta DVD ve Cursor CD leri çok sevio. Süper yazıo. 10 dakkada felan yazıo DVD leri 6x te.

[Bu mesaj Catscratch tarafından 09 Temmuz 2005 19:33 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...