Arma Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Biraz ko ile alakasız olacak ama. Bloodstorm2 de ki ilk çalan şarkının ismini arıyorum. :rock:[signature][hline]Nation: Elmorad Server: Diez Nick: Armas2 Clan: Domates LvL: 58 Assassin
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Adından anlaymadım movie nin içeriğini söyle yardımcı olmaya çalişim.[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu..........
KaKsi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 gassolina'yı diorsan bende arıyom daha bulamadım :D[signature][hline]Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Web Site Kuntepervari Şerafettin Abi Tipi Şahıs
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: BuRiAL_TR, 08 Temmuz 2005 01:40 tarihinde demiş ki: said: Hoodstar, 07 Temmuz 2005 22:21 tarihinde demiş ki: ya arkadaşlar ne alakası var konuyla bilmiyorum ama çalan 1. şarkı hoşuma gitti adını söleyecek yada bana gönderebilecek biri varsa [email protected] Benimde hoşuma gitti aradım buldum indirdim adı bu : Daddy Yankee feat. Lil john - Gasolina remix 8-) aoe darkmare yapılan movie deki ilk şarkı bu.[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu..........
Mithr Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Hattın Turkcellse 7505i arıon,dayıyon teli hoparlöre sana bi msj gelio.Siteye girion msjdaki kodu yazıon Şarkı adını buluon.Bende bikaç videoda denedim oldu.
NeveRminD Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 ben indirdim :D www.klarnet.net (reklam olmasın)[signature][hline]Nick: : ::NeveRminD:: LVL : 6x Clan : FiRe NP : 1xxxx Server : Ares [Bu mesaj NeveRminD tarafından 09 Temmuz 2005 12:14 tarihinde değiştirilmiştir]
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 kazaa,imesh,ares,emula bulabilrsin 8-)[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu..........
KaKsi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 http://www.mp3shits.com/download_mp3/Daddy_Yankee,_Pitbull,_Nore,_Lil'_Jon_Gasolina_mp3/759980/[signature][hline]Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Web Site Kuntepervari Şerafettin Abi Tipi Şahıs
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Benim sorduğum 7-8 dk town basıp merchant açtıkları video. Devile çekiyo videoyu galiba[signature][hline]Nation: Elmorad Server: Diez Nick: Armas2 Clan: Domates LvL: 58 Assassin [Bu mesaj Armas2 tarafından 09 Temmuz 2005 18:05 tarihinde değiştirilmiştir]
lucifertr Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 bende en güzeli sembolicteki sweet dream di.[signature][hline]LuciferTR x de pandora diezde lasombra lvl6x master warrior-kasar hood server:diez(human)-xgenon(karus)
Kael_Teduva Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Evet Onu Bende Ariyorum Seco :D. Çok Güzel Bi Parça Tam Yerine Oturmus Sarki.Ama ben devam1ndak1 sark1y1da ar1yorum oda baya guzel.[signature][hline]Nick:Kael_Teduva Class:El_Morad Server: Diez Level:6x Clan:LasomrA
Öne çıkan mesajlar