helena Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 belki çok soğuk/ruhsuz gibi algılanıcağım ama pek kimseden hoşlanamıyorum, yalan bence o işler şayet birinden hoşlanıyosan bile sonunda mutlaka bi şekilde soğuyosun, o yüzden çok fazla sorun yapmak bana pek mantıklı gelmiyor.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 gelmedim.bu kafayla gidersemde gelmicem.[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Karşı tarafa en çok değeri en az tanıdığımız zaman atfederiz, onun için başlangıç dönemleri bu tür yoğunluklara gebedir. Zaman biraz geçtikçe onu daha iyi tanıdıkça daha çok "biz" oldukça durum değişecektir. Onun için şu aralar bu kadar coşkun duyguların kucağında olman normal ve burada denenlerin de çok etkisi olmaz. En mantıklısı bir an önce teklif aşamasını falan gerçekleştirmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Gelmedim. Gelebileceğimi de sanmıyorum.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: helena, 09 Temmuz 2005 18:47 tarihinde demiş ki: belki çok soğuk/ruhsuz gibi algılanıcağım ama pek kimseden hoşlanamıyorum, yalan bence o işler şayet birinden hoşlanıyosan bile sonunda mutlaka bi şekilde soğuyosun, o yüzden çok fazla sorun yapmak bana pek mantıklı gelmiyor. Aynen böyle düşünüyordum 1,5 hafta önce...[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar