Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aşk

Ferrero

Öne çıkan mesajlar

belki çok soğuk/ruhsuz gibi algılanıcağım ama pek kimseden hoşlanamıyorum, yalan bence o işler

şayet birinden hoşlanıyosan bile sonunda mutlaka bi şekilde soğuyosun, o yüzden çok fazla sorun yapmak bana pek mantıklı gelmiyor.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

Karşı tarafa en çok değeri en az tanıdığımız zaman atfederiz, onun için başlangıç dönemleri bu tür yoğunluklara gebedir. Zaman biraz geçtikçe onu daha iyi tanıdıkça daha çok "biz" oldukça durum değişecektir. Onun için şu aralar bu kadar coşkun duyguların kucağında olman normal ve burada denenlerin de çok etkisi olmaz. En mantıklısı bir an önce teklif aşamasını falan gerçekleştirmen.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
helena, 09 Temmuz 2005 18:47 tarihinde demiş ki:
belki çok soğuk/ruhsuz gibi algılanıcağım ama pek kimseden hoşlanamıyorum, yalan bence o işler

şayet birinden hoşlanıyosan bile sonunda mutlaka bi şekilde soğuyosun, o yüzden çok fazla sorun yapmak bana pek mantıklı gelmiyor.

Aynen böyle düşünüyordum 1,5 hafta önce...[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...