toggie Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Hani "OoooOOoo Ooooooo" şekline devam ediyo yaa. çok güzel bi şarkı. ismini bilen birisi çıkar da söyler belki bana sevindirir beni.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Sanırım şeydi.. parçanın ismi; zombie nation..[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim..
hellspe Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 bendede vardı silmiştim zombie nation %90 ama şarkıyı yapan oda olablr şarkı ismi "kraft" fln ole bişiler hatırlıom[signature][hline]İşlem İptal Edildi!!!!!
Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Kernkraft zombie nation bide remixi var dj scribble tarafından yapılmış.[signature][hline]Love is all around. Wallaha billiha inanmıyan Atatürk Havalimanına baksın.
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 tşk ettim[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player
Öne çıkan mesajlar