Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Abi ben cok yakın olmayan erkeklere Abi hitabında ama arklarıma Hoca şeklinde konusurum..Kızlara ise canım fln işte :P[signature][hline]Buraya kadar senle geldik Burdan sonrasında da senleyiz.. Canımızı Ugruna veririz... [b]KARŞIYAKA..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 hacı,dayı,kral,baba bunlar en kralları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Canım cicimden hoşlanmıyorum hiç. Hem cinslerin sokakta kol atmasını sevmiyorum hiç. Insanlara adıyla hitab ederim. Volfied'a sakal dediğim olurdu. Dela'ya adanalı dediğim olurdu. Penth'e izmirli dediğimde olurdu. (gay diye de çağırdık bi dönem) Kişiden kişiye değişiyo yani. Ama isim yavşatma olaylarını sevmiyorum. "Ay berkoş nabrbrrrbrbr" ne bu şimdi. "Alexicim, septimuscum" bu yine hoş görülebiliyo. Çok başıma geldi, özellikle beyoğlunda, insanlar nickimin hangi yarısıyla hitab edeceğini şaşırdı. Infecteq buna bir örnek. "Septimus, Alexi !, Alexi ! SEPTİİİ LAAN."[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 koçero, baboli haehauea içimden söliince yine koptum...[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar