Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hitap tarzlarımı, şekillerimiz...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Birçok insan kurduğu cümlelerde gizli özne kullanmak yerine, değişik hitaplarda bulunur. Bildiğiniz, kullandığınız sıradışı şeyler nelerdir?

Ben isimlerin sonuna cım'lı cim'li ekler getirmeyi severim, onun dışında fazla başarılı değilim bu konuda:).[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de
orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni
Yawarakana hitai wo nakushite mo
Akaku someta suna haruka koete yuku
Sayonara no rizumu.
Mesaj tarihi:
vay be keyzar off-topic te :D

bundan sonra alan yetkiliM diyim bende o zmn.. yabancılık çekme :)[signature][hline]www.kemirgen.net
Heyd - Jedi Padawan
Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger
Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®)
Mesaj tarihi:
hadi be anam be[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
Ben kedime ilginç sıfatlar takarım mesela.

Tavşan kedisi
Kuzu kedisi

gibi. Biraz Türkçe katliamı oluyor ama şirin geliyor heh.[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Mesaj tarihi:
hocam, baba, abi
fix zaten bunlar.

onun dışında hitap ettiğim insanla ilgili ve onun sinir olacağı bir şey. Çok sigara içiyorsa ve biz ona sürekli içmemesini tembihliyorsak "Küllük" gibi...[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel

Mesaj tarihi:
kızlara isimlerinin kısaltmasıyla(tabi benim tarzımda kısaltma) en sevdiklerime ise gülüm derim
erkeklere babiş,bizim oğlan,toraman diyom genelde.[signature][hline]viva la creativa!viva la resistance! a.k.a Lykastos
geleceğin türkoloğu
Mesaj tarihi:
nicklerinin sonuna Z getirirm genelde..[signature][hline]Madcat....--->Metket...*
sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen..
yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem..
bebeğim benim.. hayalet sevgilim..
Mesaj tarihi:
ciğerim[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Mesaj tarihi:
gerçektede çoğu zaman nickiyle hitap ediom daha kolayıma gelio.[signature][hline]Madcat....--->Metket...*
sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen..
yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem..
bebeğim benim.. hayalet sevgilim..
Mesaj tarihi:
bi araLar " hacım " diye hitap ediyordum , bu sıraLar " dayı " yı çok kuLLanıyorum.

Hemşerim oLursa ;

* totoLoz
* şotoLoz
* totoLum[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
  • Yeni Oluştur...