Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hitap tarzlarımı, şekillerimiz...

Keyzar

Öne çıkan mesajlar

Birçok insan kurduğu cümlelerde gizli özne kullanmak yerine, değişik hitaplarda bulunur. Bildiğiniz, kullandığınız sıradışı şeyler nelerdir?

Ben isimlerin sonuna cım'lı cim'li ekler getirmeyi severim, onun dışında fazla başarılı değilim bu konuda:).[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de
orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni
Yawarakana hitai wo nakushite mo
Akaku someta suna haruka koete yuku
Sayonara no rizumu.
Sosyal ağlarda paylaş

hadi be anam be[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben kedime ilginç sıfatlar takarım mesela.

Tavşan kedisi
Kuzu kedisi

gibi. Biraz Türkçe katliamı oluyor ama şirin geliyor heh.[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Sosyal ağlarda paylaş

gerçektede çoğu zaman nickiyle hitap ediom daha kolayıma gelio.[signature][hline]Madcat....--->Metket...*
sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen..
yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem..
bebeğim benim.. hayalet sevgilim..
Sosyal ağlarda paylaş

bi araLar " hacım " diye hitap ediyordum , bu sıraLar " dayı " yı çok kuLLanıyorum.

Hemşerim oLursa ;

* totoLoz
* şotoLoz
* totoLum[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...