Dev Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Farkob arkadaşımız yazın sıcağında kendini argeye kaptırmış proce peşinde koşuyor. Bende proceleriniz kafanızda varsa-ki bu proceler şöyle oluyor oyundur p2p programıdır fln akla gelebilecek herşey- aşağıdaki siteye fikrinizi ve adınızı fln yazıp gönderiyorsunuz... İşte bu kadar... Proje Göndermek İçin...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Neden yapalım bunu? Hani diyelim var projemiz bunu neden bu arkadasa verelim ki? Tamam yardımlasmak iyidir de buda hazırcılık seviyesi değilmidir? Oyle ise bu bi ikilem midir? değilse ben kimim :-) Düşünelim bakalım belki bulurum iyi bir fikir eger kendim yapmıcaksam yollarım..[signature][hline]Chaos Tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 komisyon verecekseniz tabi ki fikir gonderirim,yoksa kolay gelsin opensourcecilerle olan iliskilerinizde.(kotu anlamda degil)[signature][hline]Blissfully Ignorant. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 cidden, ciddi bir sistem olsaymış paylaşılabilirmiş. bence biraz saçma olmuş.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 işin yarısı ben yapmıs olucam zaten komisyonum ne olcak?:D[signature][hline]S.E.N. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 benim aklımda harika bi proce var patentini alıp satıcam zenginolcam kediden patiyi satn alıcam hepinize bonzi hehhe (kendimde değildim)[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
psyk Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 ben sevap olsun dıe yolladım bısı. benımle gomulucegıne bırılerı bılsın ıstedım . hehe:)[signature][hline]"][" u c i ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar