James Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 arkadaslar Mobimag adli derginin 2. El bolumunde fiyatlarin sirkeciden alindigi yaziyor ve fiyat 80-120 ytl arasi ama gittim dolastim o kadar satan yok hepsi "satilmayan telefon almiyoruz" diyor peki bu dergi bu fiyatlari nerden buluyor ? Birde arama yaptim ama cok eski topicler cikti o yuzden yeni actim.[signature][hline]Dunemaul - Pawliger Night Elf - Druid Defenders of Anatolia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 eah.. 2 el falan alma derim sana.Başın belaya girer git kıy bi 80 90 milyon daha 0 al.[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
James Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 2. El bulunmuyo 0 nasil alim ayrica n-gage 1. QD degil.[signature][hline]Dunemaul - Pawliger Night Elf - Druid Defenders of Anatolia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Sabancı? Sabancıda vardır kesin. Kastım :> TeknoSa [signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası [Bu mesaj Erutan tarafından 09 Temmuz 2005 17:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
James Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 tamam sagol ama 0 kaldigini sanmam uretimi durdu cunku. Birde su ana kadar gittigim her teknosa da oynamak icin var ama satin almak icin yok[signature][hline]Dunemaul - Pawliger Night Elf - Druid Defenders of Anatolia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar