Zed Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 turkcell'in wap için ayarlarını yazabilir misiniz? sitesinde hizmet kodu istiyo, onun için puk istiyo, puk kodunu da kaybettim bulamıyorum.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 ara turkcellı oradan hemen yapılmıs olarak yolluyorlar[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 ya da wap yazip 2222 ye msj yolla[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız. -Estel Anorien- Playlist icin tiklayin Chemical, 25 June 2003 21:33 tarihinde hayatinin en düzgün lafini etmiş ki o da şöyle birşey: Havaya zıplamış araca birkaç saniyelik zıplama hareketi "Uçan araç" sıfatını kazandıramadığı için air Force One adını almaz Aracın "Uçan araç" sıfatını kazanması için uçmak için dizayn edilmiş ve yer üstündeki faaliyeti havadakinden daha fazla olmamalıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2003 ok hallettim teşekkürler.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar