SadButcher Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Evet başlık açık zate. Bizim Guildi bi toparlayıp yeni gelen giden derken bi strateji oluşturma çabasındayız. Bir gün saat kararlaştırıp Friendly Guild War yapalım rate olmadan paşa paşa geliştiririz PvP sratejilerimizi. Gerekli olan sadece Guildin tam adı ve tabi aynı anda bu işi diğer taraftan ayarlayacak kişinin adı. Ash Wolfeye R/E Lvl 20 bana veya aşağıdaki officerlara mesaj atabilirsiniz. Hepsi Türk hepsi güzel insanlar :P Mask Rayne Lord Kadayif Guild Adı: Place To Call Home [signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist! horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... [Bu mesaj SadButcher tarafından 28 Mayıs 2005 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 biz 4 türküz fakat guildsiz dolaşıyoruz.kaç kişi ile guilda çılıyor Hakeren 20 LVL Monk / Mesmer Gazi Eren 20 LVL Warrior / Monk Ak Eren 10 LVL Mage ( yeni başladı :) ) Kemankes 10 LVL Ranger ( Oda yeni )[signature][hline]||Hisar Oyun[b]||
SadButcher Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Of çok pahalıya patlar o iş size standart 70-80k arası PvP yapabilecek guild kurma hadisesi[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist! horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
sQu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ingame : purified evil bana ulaşabilirsen ayarlayabiliriz bişiler
SadButcher Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Ok teşekkürler sanırım daha önceden tanıdığım arkadaşlarda var sizin guildde pek büyük zevkle trapleyeceğim bu durumda :D Data dosyamı yedeklemeden format attım dolayısı ile yeniden bölge yüklüyorum oyuna gireyim mesaj atıcam konuşalım. Bu arada diğer arkadaşlarada birer invitation gönderiim isterseniz alalım guilde.[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist! horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
TheMask Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 arada sırada gazi eren ve hak eren' e mesaj atıyorum ama genelde offline :) friend listte aldım görüşelim oyunda.
TheMask Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 friendly war icin guild aranmaktadır. Bir guild üyesi olnalar lütfen mesaj atsınlar.
TheMask Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Arayış devam etmektedir Türk Guildleri içinden Guild hall u olan yokmu arkadaşlar? bi friendly war yapalım...
TheMask Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 konuştuk. haftada 1-2 gun friendly war yapıcaz. günü ayarlıcak bana bildirecek.
Öne çıkan mesajlar