Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Friendly Guild War için rakip aranıyor!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet başlık açık zate. Bizim Guildi bi toparlayıp yeni gelen giden derken bi strateji oluşturma çabasındayız. Bir gün saat kararlaştırıp Friendly Guild War yapalım rate olmadan paşa paşa geliştiririz PvP sratejilerimizi.

Gerekli olan sadece Guildin tam adı ve tabi aynı anda bu işi diğer taraftan ayarlayacak kişinin adı.

Ash Wolfeye R/E Lvl 20 bana veya aşağıdaki officerlara mesaj atabilirsiniz. Hepsi Türk hepsi güzel insanlar :P

Mask Rayne
Lord Kadayif

Guild Adı: Place To Call Home
[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist!
horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki:
...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...

[Bu mesaj SadButcher tarafından 28 Mayıs 2005 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
biz 4 türküz fakat guildsiz dolaşıyoruz.kaç kişi ile guilda çılıyor

Hakeren 20 LVL Monk / Mesmer
Gazi Eren 20 LVL Warrior / Monk
Ak Eren 10 LVL Mage ( yeni başladı :) )
Kemankes 10 LVL Ranger ( Oda yeni )[signature][hline]||Hisar Oyun[b]||
Mesaj tarihi:
Ok teşekkürler sanırım daha önceden tanıdığım arkadaşlarda var sizin guildde pek büyük zevkle trapleyeceğim bu durumda :D

Data dosyamı yedeklemeden format attım dolayısı ile yeniden bölge yüklüyorum oyuna gireyim mesaj atıcam konuşalım.

Bu arada diğer arkadaşlarada birer invitation gönderiim isterseniz alalım guilde.[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist!
horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki:
...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
  • 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...