zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Dün aklıma esti adslin firewallunu kaldırdım. Kaldırmaz olaydım. Önce şu RPC olayını tekrardan çıktı. Şimdi de bazen inter bağlantısı gidiyor. Yani, bağlantı gözüküyor ama hiçbir sayfayı açmıyor. Çoğu kişinin bu sorunu yaşadığını biliyorum. (Bu arada spyware temizlemesi yapılmıştır.)[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 sistemini firewall u kaldırmadan önceki bir zamana geri al[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Elwein - Nightelf Hunter - Kor'gall Haydi kafalar Telekoma[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ironhammer Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 bende zoom 5510 var firewall fln kurulu değil ilk 1hafta baya güzel bağlandım nete sonra evde tatilat vardı bilgisayarı kaldırdım 1hafta sonra format atıp öle açıyım dedim windows şişmişti.Dün yükledim adsl kafasına göre bağlanıyo bazen bağlanıyo bazen bağlanmıyo.Link ışığı sürekli yanıp sönüyo bitürlü sabitlenmiyo.Bazen bağlanyıo aşırı yavaş bazen bağlanıyo gayet güzel.Sorun acaba nerde bana hatta gibi geldi telekoma tel açtım 24 saat içinde ilgilenicez dedi ama 16 saat fln oldu bi gelişme yok bakalım bugünde düzelmesse bidaha rıyp azıma ne geliyosa saycam bıktım artık ya paramızla rezil oluyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 dns, alt ağ maskesi falan o ayarlarını yaptınız mı (bkz: kendimden biliyorum) eheh[signature][hline]karnım aççç! googlecik (: çok klas bi blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 @zlorwf modem i tekrar tanitmayi deneyip ,kur sonra sp2 sana yeterli olacaktir dmz kapali kalabilir (modeminin destegi varsa) @ironhammer genel bir problem olabilir[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar