McNighT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 bişey sorcam ben harıl harıl kukry arıyom lamia kesiom ama lvl düştüm :'( ben bu kukry i nerden bulcam 3m param var git al demeyin :D [Bu mesaj McNighT tarafından 09 Temmuz 2005 14:57 tarihinde değiştirilmiştir]
TRibula Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 abyss basmayı dene:D[signature][hline] ========>NvM<===============
McNighT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 ohoooo denemem mi :D çıkmadı hiçbirinden hep us la fp çıktı[signature][hline]lvl = 43 server = beramus national = karus class = assasin en iyi silahım = dual sword breaker +5 :D
TRibula Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 tamm işte us la fp lerı upgarde yap +6/10 fln yap tanesını 5m dan sat al sana kukry alma yolu:D[signature][hline] ========>NvM<===============
McNighT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 ztn charın şifre gene kayboldu ID doğru yazıom no such registered ID diyo :( sıctık :)[signature][hline]lvl = 43 server = beramus national = karus class = assasin en iyi silahım = dual sword breaker +5 :D
TRibula Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 turkcer character kullanma dıcem ee o kadar da bılgın vardır herhalde no such zart xurt dıosa ıd kısmını yanlıs yazıosundır kı o deısmez bence sen yazdığını kontrol et[signature][hline] ========>NvM<===============
McNighT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 yaf ID pokémuu onu doğru yazıom :) alla alla girmedi gitti 43 char :( netcem yeni açtım bu arada :D[signature][hline]lvl = 43 server = beramus national = karus class = assasin en iyi silahım = dual sword breaker +5 :D
TRibula Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 İd yı tekrr dene ya olur bazen bunlar Ko klasıklerıdır oyuına gırememe sekıllerı ıd fln gıtmez ınvalıd pass dese ağlada ıd hatasına ağlancak bı durum yok senn hatndır acamıosundur kı 43 char için ağlanmaz ya sacmala gozunu seveyım alt ucu 3 gunluk emek ya:)[signature][hline] ========>NvM<===============
Öne çıkan mesajlar