Leath Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 vbscript de degisken tipleri diye bir kavram var mi yoksa hepsi object mi,pek bi reference bulamadim zaten google de. simdiden tesekkurler.
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 hm. alakasız türde tanımalamalar yaptığım halde hata vermedi. sanırım yok tip kavramı diye bişey.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 scriptingte tiplerin hepsi genelde string olur :)[signature][hline]Fire in the Darkness...
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 ne gıcık adamsın sen ya : )[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 yani : dim a as integer vs seklinde tip atamalarina izin vermiyor .vbs uzantili lanet sey,illa dim a diyip object seklinde kullaniyorum(ve rahat hissetmiyorum,vb dahi olsa gereksiz ram yiyor,bi goren olsa bana gulerler) ya da degisken atamalari daha mi farkli isliyor?bana datetime(c# taki gibi) bi degisken lazim mesela. (cok fazla mesala demisim/edit) [Bu mesaj Leath tarafından 08 Temmuz 2005 22:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 scriptin tepesine "Option explicit" yazıyorduk galiba o zaman tipler hizaya geliyordu, adam oluyodu..[signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/*
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 hm o tanımlamadığın bir tipi kullanmana izin vermiyor diye biliyorum. ama dim asd as fdsfd şeklinde yaptığım bir tanımlamada hata vermedi mesela bende. işe yarar mı bilmiyorum o yüzden ...[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: Rahan, 09 Temmuz 2005 08:44 tarihinde demiş ki: scriptin tepesine "Option explicit" yazıyorduk galiba o zaman tipler hizaya geliyordu, adam oluyodu.. option explicit, variant degisken tanımlamanıza izin vermez. yani dim i seklinde normalde bir tanımla yapabilir ve bu variant tip uzeırnden calısablirsiniz ama option explicit tanımı sayesınde butun degisken tanımlarının yapılmasını, variantların devre dısı bırakılmasını saglarsınız
Öne çıkan mesajlar