Leath Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 vbscript de degisken tipleri diye bir kavram var mi yoksa hepsi object mi,pek bi reference bulamadim zaten google de. simdiden tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 hm. alakasız türde tanımalamalar yaptığım halde hata vermedi. sanırım yok tip kavramı diye bişey.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 scriptingte tiplerin hepsi genelde string olur :)[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 ne gıcık adamsın sen ya : )[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 yani : dim a as integer vs seklinde tip atamalarina izin vermiyor .vbs uzantili lanet sey,illa dim a diyip object seklinde kullaniyorum(ve rahat hissetmiyorum,vb dahi olsa gereksiz ram yiyor,bi goren olsa bana gulerler) ya da degisken atamalari daha mi farkli isliyor?bana datetime(c# taki gibi) bi degisken lazim mesela. (cok fazla mesala demisim/edit) [Bu mesaj Leath tarafından 08 Temmuz 2005 22:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 scriptin tepesine "Option explicit" yazıyorduk galiba o zaman tipler hizaya geliyordu, adam oluyodu..[signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 hm o tanımlamadığın bir tipi kullanmana izin vermiyor diye biliyorum. ama dim asd as fdsfd şeklinde yaptığım bir tanımlamada hata vermedi mesela bende. işe yarar mı bilmiyorum o yüzden ...[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: Rahan, 09 Temmuz 2005 08:44 tarihinde demiş ki: scriptin tepesine "Option explicit" yazıyorduk galiba o zaman tipler hizaya geliyordu, adam oluyodu.. option explicit, variant degisken tanımlamanıza izin vermez. yani dim i seklinde normalde bir tanımla yapabilir ve bu variant tip uzeırnden calısablirsiniz ama option explicit tanımı sayesınde butun degisken tanımlarının yapılmasını, variantların devre dısı bırakılmasını saglarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar