SoLaReS Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Abi bir ay kadar önce 2 tane Ultra premium 7k kadar da Knight cash aldım.. Kredi kartımdan çekmişler ancak hesaba geçmemişler sizce bu GM'nin yaptığı delikanlılık mı ?[signature][hline]Nick : VW Clan : The_Others Server : Ares Job : Assassin Nation : El Morad Level : 5x Nation Point : 4xxx Düşmanlar : Bobert,CoolTang,Kamikaze İki Kişinin Bildiği Sır DEĞİLDİR!!!!
OogieBoogie Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Başına gelen hadise üzücü..Ben sırf güvenmediğim için premiuım olayına giremiyorum..
KaKsi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 80$ parası gitti garibimin :)[signature][hline]Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Web Site Kuntepervari Şerafettin Abi Tipi Şahıs
tosun_pasa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 premium'un acildigini gormeden 7k knight cash mi aldin?[signature][hline]lütfücüğüüüm!
KaKsi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Hepsini tek bi seferde aldı :D[signature][hline]Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Web Site Kuntepervari Şerafettin Abi Tipi Şahıs
TRibula Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 ee o gun bugundıur beklıon mu sen ya? barı yazı fln yaz ya cash gecmısıne bak yuklenmıs gozukuo mu yada alınmıs neler gozkuo yanı yuklenn 7k ama harcann 0 ken hala cash ın yoksa garıptır bunu dıkkate alırlar bı dah uğras kos pesınden[signature][hline] ========>NvM<===============
Öne çıkan mesajlar