dungean Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Peki yukarda belirttiğim bs player sorununu nasıl çözebilirim.(sadece bs player deil media playerdada açılmıyor.) Durup dururken oldu.[signature][hline]You cannot change your fate... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 kapıkulu siteye baktım pek anlaşılır değil ,alt yazıyı gömmekten çok altyazı ve filmi ortak olarak değişik bir formata kaydediyor. Burası yardımcı olacaktır[signature][hline]ama kopuktu kopuktu zincir olduramadım...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dungean Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Peki dosyların(avi) açılmaması neden kaynaklanıyor.[signature][hline]You cannot change your fate... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
realsummer Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 virtualdub programı ile yapılıyordu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dungean Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Filme altyazı eklemeyi(gömmeyi) başardım. Ama şimdide filmin kapasitesi 1gbı aştı. Filmi nasıl bölebilirim?[signature][hline]You cannot change your fate... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dungean Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Bide Subtitle Studio'un türkçe dili var mı? Çünkü altyazıyı filme yamalayınca i,ş,ğ gibi türkçe harfler çıkmıyor.[signature][hline]You cannot change your fate... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dungean Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 up up up[signature][hline]You cannot change your fate... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2005 hocam sende araştır biraz istersen bilmiyo işte kimse ,nasıl gömüceğini bile merak ettiğim için google dan arayıp buldum.[signature][hline]ama kopuktu kopuktu zincir olduramadım...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dungean Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2005 Tamam yardımlarınız için saolun.[signature][hline]You cannot change your fate... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Virtual dub dan başka alternatif bilen varmı?Onunla olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 virtual dub+ subtitler die kucuk bir filter daha cekip codec filterden o kucuk yazilim ile gerekli ayarlamalari yapman lazim divx e kalici altyazi [signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 bs playerla açamadığın dosyalar için codecleri çekmen lazım download.com'da all-in-one gibi bir codec vardı[signature][hline]karnım aççç! googlecik (: çok klas bi blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar