Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mutlaka Okuyun SNN Sir.Lancelot hakkında

Hellfiree

Öne çıkan mesajlar

Snn de oynayanlar bilirler Sir.LAncelot u.Ne günlerdi bu msg yazdığında döneceğini sanmıştık.Ama ilk olarak kaliteli Snn oyuncusu dağıldı.Sonra Snn UO shardı kapatıldı.Sonrada Snn...

Çok sharda oynadım SNN,Nebula,Hobbit,Wildarea,HardGamer,RW ve OSI(artık oynamıyorum)
Hiç biri Snn deki Günlerim gibi değildi...

Sir_Lancelot_
Oyuncu 06 Ocak 2002 22:05
--------------------------------------------------------------------------------
Asil orjinal metin bu zatende...
Bunu yazdigimda elektrikler gitmis gben çikmadi saniyordum garip nese dedigim gibi bye
Ayrilmak çok zordur...Kopamadiginiz, baglandiginiz bir yerden fakat bu ayrilis kararli ve gelecege bakarak yaparsaniz o zaman aciniz bir nebze olsun hafifler...

6-7 yildir içinde bulundugum bu son derece güzel warligi birakiyorum bazi hedeflerim için ta ki 16 Haziran 2003'e kadar. Evet bu tarih kimilerine tanidik gelecek ÖSS denilen kahrolasi bir insan yarisi, bir sistem bozuklugu, bir uygarlik disi elenim vs.vs.

Düslerimdeki üniversiteyi ve bölümü bu kadar yakinken elimden kaçirmak biraz bencillik olur. 1,5 yillik bir sikintidan sonra tüm hayatimi bir anda degistirecek bir yeri kazanmak en büyük dilegim. Bu 1,5 yillik sikinti ve bunalimdan sonra kendimi ferahlamis, elimden gelen herseyi yapmis ve su laflari söylememis olmayi istiyorum...
-"Tüh!,Keske su konuya biraz daha önem verip çalissadim!..."
Hayir, böyle birseyin olmasina izin vermeyecegim, olmayacakta... Bu yüzden sizleri, bana en çok zevk veren, en çok sevdigim platformu arzularim için feda ediyorum.(Umarim bu feda birden hebaya dönüsmez..) Bunu yaparken inanin içim ciz ediyor... Gözlerim doluyor... Aklimdan yüregime uyup hüngür hüngür aglamak geliyor...

Sayili zaman çabuk geçer.Birde bakarsiniz ogün gelmis kapiniza dayanmis... Gene kavusacagiz, gene özlem giderip, acilarimizi gene paylasacagiz, gene sevinlerimizle cosacagiz, gene simsiki birbirimize sarilip gene hararetli tartismalarda birbirimizi yiyecegiz...

Sizleri çok seviyorum özelliklede burayi. Buraya geldigimden beri bendeki degismeler büyük oldu.Hepinizle tanismak bana onur verdi. Bana bu zevki yasattiginizdan dolayi hepinize sonsuz tesekkürlerimi sunuyorum...
Daha fazla yazamiyacagim...)
Saygilarimla...
Sir Lancelot
(Berksu IÇLI)

Dipnot:Eger birgün olurda isiniz Denizli'ye düser gelirsiniz veya benim isim çikar sizinle bulusabilecegimiz bir platforma rastlariz. Inanin bana sizinle tanismak, konusmak bana büyük mutluluk verir. Ondan bazilariniz ulasmak vs ister cebi vereyim ama sapiklari önce chaos shireda res-kill manyagi yaptiktan sonra Sultan Ahmet'te sallandirioz ona göre... cebi werem **** *** ** **.(Üzgünüm teli veremem -Helfiree)
(Heh oldu iste gözümüzden yasta geldi)

Dipnot:2 Yazinin gerisini okumayacagim, okuyamiyacagim... Beni anlamaniz ümidiyle.

(Bu mesaj 11 Ocak 2002 14:23 tarihinde _Sir_Lancelot_ tarafindan güncellenmistir)

-----------------------
O günleri özlüyorum çok özlüyorum Kaliteli online oyunculuğunu amatör ruhlu skill stat ın önemli olmadığı bir UO.O günler benim için geride kaldı.Asla dönmem demem diyordum.Ama malesef Gerçekten bazı olaylar beni çok yıprattı bende bırakanlar kahvehanesindeyim artık.Siz o günleri Özlemiyormusunuz?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...